Eladó családi ház Gór 59 000 000 Ft

Leírás

Egy családi ház ahol minden készen várja amiért vidékre/családi házba költözni érdemes. A jó elrendezésű nappali + 3 hálószobás otthon számos teraszával és gondozott kertjével egy igazi kis paradicsom. Gyümölcsfák és bokrok, magaságyások veszik körül a medence deckjét. Üvegházban nevelhet palántákat, a kerti eszközök tárolására melléképület áll rendelkezésre.

A házba egy központi szerepet betöltő étkező előszobába érkezünk a fedett teraszról. Innen nyílik a nappali egy háló és a konyha, valamint a vendég WC-t és a garázskapcsolatot elérő kis közlekedő. 3 hálószobája 15 m2-ével tágas és valamennyiről egy 7 m2-es fedett teraszra lehet kitelepedni.

Gáz alapú radiátoros központi fűtéssel rendelkezik, de ez a cserépkályháról is üzemeltethető. Födémje és tetősíkja is szigetelt. Igény esetén a tetőtér beépíthető.
A melegvizet elektromos bojler biztosítja. Konyhájában plusz szűrt víz csap lett kialakítva. A nappaliba egy hűtő-fűtő klímát is felszereltek amely levegőtisztításra is használható. A kedvezőbb áramszámlába egy 3 Kw-os napelemrendszer is besegít. Ablakai körben redőnnyel ellátottak. Duplafürdős, egyik zuhanyzós másik kádas. A ház 1997-ben épült, 2018-ban korszerűsítették.

Kis pince segíti a zöldség és befőttek tárolását. Kerti kútja biztosítja az öntözés és a medence vizét.
Fűtött garázsában vízcsap is van kiépítve, illetve itt helyezték el a mosás/szárítás készülékeit.

Gór Bük és Hegyfalu szomszédságában található 325 fős kis falu, amely népszerű lakóhely és az utóbbi években sokat fejlődött. Számos külföldi lakója van akik itt új otthonra leltek. A közelben gyógyfürdő, kerékpár és túraútvonalak várják. Az M86 v 84es úton keresztül fél óra Szombathely, vagy akár Ausztria.
Itt garantáltan jól fogja érezni magát - jöjjön el és nézze meg!

Családi ház részletei

Ár: 59 000 000 Ft
Méret: 150 négyzetméter
Azonosító: 11320947
Irodai azonosító: HZ048208-4509906
Cím: Góri eladó 150 nm-es ház
Telek: 720 négyzetméter
Ingatlan állapota: Átlagos
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Cirkó
Fűtés módja: Gáz
Komfort fokozat: Összkomfort
Kor: 21-50 éves
Szintek száma: Földszintes
Egész szobák: 4

Egyéb jellemzők

  • Garázs

Térkép