Eladó családi ház Gyékényes 75 000 000 Ft

Leírás

Gyékényesen új építésű lakóház igényeseknek eladó!

Gyönyörű táj, mesés kilátás, új építésű otthon – mi más kellene az álmaihoz? A Gyékényesi-tótól pár lépésnyire kínálok Önnek megvásárlásra egy 115 nm-es, új építésű, könnyűszerkezetes, szigetelt lakóházat, melyben két fürdőszoba, amerikai konyha, 3 szoba + nappali lett kialakítva. A kétszintes épület kívülről 10 cm-es hungarocellel, belül pedig a teljes épület kőzetgyapottal lett szigetelve, melyre víz-és párazáró fólia, majd tűzálló gipszkarton került. Vezetékeket nem látunk a helyiségekben, minden kábel el lett rejtve.

Fűtése elektromos panelekkel, klímával és elektromos kandallóval van megoldva. A közművek közül víz, villany és csatornával rendelkezik az ingatlan, gáz az utcában található, így lehetőség van a bekötésére, ha Ön ezt elengedhetetlennek találja.

Az emeleten található galéria egy tóra néző teraszra nyílik, mely igazán mediterrán hangulatot teremt az otthonában. A kerámiaburkolatoknál dominál az ANTIQUE SKY Metró Csempe, mely egyedivé és érdekessé teszi a tereket, a padlóburkolatnál pedig a Century Wood koktél parketta teszi színessé és izgalmassá a fehér falazatú szobák hangulatát.

A tágas, napfényes, északkeleti tájolású nappaliból rálátni a ház mögött lévő csodaszép tavakra, ahol lehetőség van egy privát partszakaszon az itt élőknek a fürdésre, horgászatra, búvárkodásra. Az utca túloldalán pedig a szabad strand várja a pihenni vágyókat. A kerítéssel körbekerített 435 nm-es könnyedén karbantartható udvar biztonságos környezetet biztosít családjának és házi kedvenceinek egyaránt.

Ne habozzon, ez a lehetőség egyszerűen fantasztikus! Vegye meg most ezt az álomházat ebben a páratlan szépségű környezetben, és élvezze az életet!

Referencia szám: HK-4475854-NOK

Családi ház részletei

Ár: 75 000 000 Ft
Méret: 115 négyzetméter
Azonosító: 11319600
Irodai azonosító: HK-4475854-4475854
Telek: 869 négyzetméter
Ingatlan állapota: Átlagos
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Könnyűszerkezetes
Fűtés jellege: Villany
Fűtés módja: Villany
Komfort fokozat: Komfort
Kor: Új építésű
Szintek száma: 1 szint
Egész szobák: 3

Egyéb jellemzők

  • Garázs

Térkép

Hasonló családi ház hirdetések

Eladó családi ház

Gyékényes

Eladóvá vált Gyékényesen egy kétgenerációs, kompletten (külön bejárattal, ...

Hasonló családi ház hirdetések

Eladó családi ház

Gyékényes

Eladóvá vált Gyékényesen egy kétgenerációs, kompletten (külön bejárattal, ...