Eladó családi ház Horvátzsidány 29 900 000 Ft

Leírás

Kiszsidány, Kőszegtől 10 kilométerre keletre fekszik, itt kínálok eladásra egy nappali + 2 hálószobás, igényesen felújított, könnyűszerkezetes családi házat.
Az ingatlan teljes felújítása megtörtént: új, modern nyílászárók, beltéri ajtók, biztonsági bejárati ajtó, műanyag ablakok, szaniterek, burkolatok. Megújult a közműhálózat, újak a gáz, csatorna illetve vízvezetékek is. Új a tetőszerkezet, és az épület külső hőszigetelést is kapott. Az otthon melegéről és a melegvíz-ellátásról BOSCH márkájú, gazdaságos, kondenzációs gázkazán gondoskodik radiátoros hőleadással. Az épület mellé terasz építhető, amelyet az ár nem tartalmaz, de plusz költségért a tulajdonos azt is szívesen elkészíti!
A ház 170 nm-es telken fekszik. Tehermentes, azonnal birtokba vehető.
A környéken több sétaút, kirándulóhely is van.
Ha nem kíván hétvégente órákon át füvet nyírni, de szereti a természetet és reggelente madárcsicsergésre szeretne ébredni, akkor ez a ház Önre vár!
Ajánlom azoknak, akik nem akarnak a felújítással bajlódni, szeretnének egy barátságos, modern otthont, ahová csak be kell költözni.
A kőszegi és zsirai határátkelő mindössze pár perc távolságra, így kitűnő választás az ingázóknak is.

Hitelre van szüksége?
Az Otthon Centrum az ország egyik legnagyobb és legmegbízhatóbb hitelközvetítőjeként, teljes körű és díjmentes hitel ügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére! Kérje személyre szabott ajánlatunkat Kollégáinktól!
Válassza ki az Önnek legmegfelelőbbet!

Családi ház részletei

Ár: 29 900 000 Ft
Méret: 67 négyzetméter
Azonosító: 11211730
Irodai azonosító: H465208
Cím: Vas megye Kiszsidány
Telek: 170 négyzetméter
Ingatlan állapota: Átlagos
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Kérdezzen rá a hirdetőtől »
Fűtés jellege: Cirkó
Egész szobák: 3