Eladó családi ház Hosszúhetény 99 900 000 Ft

Leírás

A Mecsek legszebb völgyében eladó ez a bejáratott, jelenleg is működő vendégház és ház. Igen, mindkettő, hiszen az ősi ház - melyet gyönyörűen felújítottak a tulajdonosok - a család számára van fenntartva, míg az újabb építésű másik rész vendégházként - Mackólak néven - működik.

A majdani szerencsés vevő dönthet, hogy viszi-e tovább a vendégházat, vagy akár egy többgenerációs házként használja majd az ingatlant. A vendégház részén a falak többsége mozdítható, kivehető, így hatalmas, fényes terek is kialakíthatóak.
A házról természetesen virtuális bejárás is készült, melyet a hirdetéseinkhez lehetőség szerint mellékelünk. Ha nem találnád, kérd tőlünk, szívesen elküldjük!
https://my.matterport.com/show/?m=hrWm2DHKUof

A 2002-es felújítás során lett a vendégházrész kialakítva, melyben 4 szoba, 3 fürdőszoba, konyha és étkező/nappali került kialakításra. A régebbi házban a tetőtérrel együtt 4 és fél szoba, konyha, 2 fürdőszoba és wc, valamint finn szauna, borospince, és egy látványos, hatalmas kamra található.

Az U alakú ház ölelésében privát belső udvar szolgálja a házból kilépők kényelmét, de a ház mögött, az erdőbe nyúlva találjuk a 4300 nm-es telek nagyobb részét, melyről csodálatos panoráma tárul elénk a Mecsek legmagasabb hegyére, a Zengőre.

A ház napelemeinek köszönhetően az áramszámla még a működő vendégházzal együtt sem több 1-2ezer forintnál. A fűtést az automata pellet kazán biztosítja, de csodás cserépkályha, kandalló és hűtő/fűtő klíma is rendelkezésre áll.
A rezsi további alacsonyan tartását szolgálja a fúrt kút is.

Jelenleg az új házrész vendégházként működik 20 év alatt kialakított visszatérő, igényes vendégkörrel.
A vendégház az évek során a következő minősítéseket nyerte el:
- a 4 napraforgós (maximális) falusi szálláshely,
- ÖKO porta minősítés,
- Turul szállás (az ügyfelek minősítése alapján)
- Szuperszállás (szuperszállás weboldalán)

Családi ház részletei

Ár: 99 900 000 Ft
Méret: 285 négyzetméter
Azonosító: 11365721
Irodai azonosító: 312314
Cím: Püspökszentlászló
Telek: 4300 négyzetméter
Ingatlan állapota:
Jelleg: családi ház
Építőanyag: YTONG
Fűtés jellege: Cserépkályha
Komfort fokozat: Összkomfort
Egész szobák: 8
Fél szobák: 2

Egyéb jellemzők

  • Garázs
  • Terasz