Eladó családi ház Ikervár 35 000 000 Ft

Leírás


Elhelyezkedése: Belterület Tájolása: Déli tájolású Állapota: Jó Komfort besorolása: összkomfortos Építési éve: 2007 Alapterülete: 128 m2 Telekterülete: 839 m2 Szobák száma: 3szoba Közművek: Gáz, Víz, Villany, Csatorna Gázellátás: Vezetékes Vízellátás: Vezetékes víz Melegvíz-ellátás: Gázkazán Áramellátás: 230V Fűtés módja: Gáz Fűtés típusa: Cirkó Homlokzat állapot: Újszerű Építési mód: Tégla Tető formája: Magas Tető anyaga: Cserép Kilátás: Udvari kilátás Jellemzői: Alacsony rezsi, Jó közlekedés, Beépített konyhabútor, Jó közbiztonság Energetikai besorolás: A+
Szolgáltatásaink Vevőink, Érdeklődőink részére teljesen ingyenesek!
A Domus1 Ingatlan Sárvár közelében Ikerváron kínál eladásra egy 2007-es tégla építésű családi házat.
A jó elosztású családi ház alsó szintjén külön fürdő és wc valamint nagy konyha, egy méretes nappali és egy előszoba található.
Felső szintjén további két szoba lett kialakítva egy tágas közlekedővel és egy előkészített még nem kialakított vizesblokkal.
További jellemzők:
– cseréptető
– kandalló
– fűtését és melegvíz ellátását gázkazán biztosítja
– a hasznos lakótér 128 négyzetméter
– külső homlokzati szigetelés
– az ingatlan külső színezésének befejezése új tulajdonosára vár
– A+-os kedvező energetikai besorolás
Az ingatlan 839 négyzetméteres telkén két családi házas lakrész lett kialakítva, melyből ez a 128 négyzetméteres az eladó, és egy közös udvar tartozik hozzá a társasházi alapító okiratban foglaltak szerint.

A hirdetés nem teljeskörű. Bővebb információért és megtekintés céljából hívjon bizalommal. Szakképzett ingatlanközvetítőként, több mint 30 éves kereskedői múlttal és nagy tapasztalattal állok ügyfeleim rendelkezésére, az ingatlanértékesítéstől a kulcsátadásig, megbízható, korrekt segítséggel.

Családi ház részletei

Ár: 35 000 000 Ft
Méret: 128 négyzetméter
Azonosító: 11402527
Telek: 839 négyzetméter
Ingatlan állapota: Átlagos
Jelleg: ikerház
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Cirkó
Fűtés módja: Gáz
Komfort fokozat: Összkomfort
Kor: 1-5 éves
Elhelyezkedés: Udvari
Szintek száma: Földszintes
Egész szobák: 3

Egyéb jellemzők

  • Csatorna

Térkép