Eladó családi ház Inárcs 44 900 000 Ft

Leírás

70 m2-es családi ház 10 m2-es fedett terasszal,garázzsal, fúrt kúttal, és sok tárolóval eladó Inárcson.
A jó adottságú családi ház központi elhelyezkedésű, mégis csendes helyen van.
A falu egyik legszebb utcájában álló háztól sétatávolságban van az élelmiszerbolt, pékség, posta, patika, orvosi rendelő, cukrászda,vagy egy jó hamburgeres, ha éppen arra vágyik.

A távolsági busz megállója 5 perc séta, ahonnan 35 perc alatt a Népligeti buszpályaudvarra érkezünk. Autóval az M5-ös autópályán tudja megközelíteni a fővárost.

A bejárathoz közeledve rögtön egy kényelmes méretű fedett teraszra érkezünk, amely kiváló életteret ad jó időben a házon kívül is. Az előszobából az étkező nyílik,amely kis átalakítással 3. szoba is lehet, majd a közlekedő, ahonnan a konyhába, fürdőszobába , vagy a nappaliba léphetünk. A 17 m2-es hálószoba tágas, nagyon jó térérzetet ad.

Az alaprajzi adottságok szerint 2 személy kényelmes életterét biztosítja a ház. Az épített fatüzelésű cserépkályha a teljes lakást gazdaságosan fűti ki télen, emellett gázkonvektorok is vannak, a fűtés ezzel is megoldható.
A locsolásról fúrt kút gondoskodik. Autóját garázsban tarthatja. Van egy tárolónak használt nyári konyha (17 m2) és hátul a kertben további nagyméretű tároló (65 m2). Itt minden elfér, ami egy kertes házban kell, vagy amit éppen a hobbija miatt tárolni szeretne.
A kertben kialakíthat konyhakertet, vagy éppen parkosíthat is, attól függően miben leli örömét. A kutya-macska tartására, vagy egy baromfiudvar kialakítására is alkalmas méretű gondozott telken mindent megvalósíthat, amihez eddig esetleg nem volt lehetősége.
A ház azonnal költözhető, jó állapotú, a fürdőszoba és a WC esetleg felújítandó. A bútorok igény esetén maradhatnak a házban.

Jó ár/érték arány, jó helyen !
Jöjjön el, nézze meg, és szeressen bele! Várom érdeklődését! Az ingatlanról videóbemutató is készült, amelyet kérés esetén e-mailben küldünk el.

Családi ház részletei

Ár: 44 900 000 Ft
Méret: 75 négyzetméter
Azonosító: 11377925
Telek: 1439 négyzetméter
Ingatlan állapota: Átlagos
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Kérdezzen rá a hirdetőtől »
Fűtés jellege: Konvektoros
Egész szobák: 3

Egyéb jellemzők

  • Csatorna
  • Garázs
  • Kábel TV
  • Melléképület
  • Parketta
  • Pince
  • Terasz

Hasonló családi ház hirdetések

Eladó családi ház

Inárcs

Pest Vár megyében, Inárcson az M5 autópálya mellett, ...

Eladó családi ház

Inárcs

Eladásra kínálok Inárcs csendes részén egy kivett tanya (350m2) szántó ...

Hasonló családi ház hirdetések

Eladó családi ház

Inárcs

Pest Vár megyében, Inárcson az M5 autópálya mellett, ...

Eladó családi ház

Inárcs

Eladásra kínálok Inárcs csendes részén egy kivett tanya (350m2) szántó ...