Eladó családi ház Kapolcs 254 900 000 Ft

Leírás

Művészetek Völgyében bejáratott vendéglő eladó szálláshely kialakítására alkalmas családi házzal.

Remek vállalkozási lehetőség a Balaton-felvidéken, Vigántpetenden, közvetlenül a Veszprém – Tapolca főközlekedési út mentén, a festői szépségű Eger-patak völgyében.

A tulajdonosok hosszú évek munkájával, szorgalommal és alázattal építették vállalkozásukat, szívüket-lelküket beleadják a vendéglő magas színvonalú működtetésébe, így két évtized alatt országos ismertséget, széles vendégkört sikerült kialakítaniuk. Családok, kirándulók, kerékpárosok, motorosok, autóversenyzők, teljesítmény túrázók kedvelt megállója.

Főként magyaros egytálételeket kínálnak, melyeket a tágas, HACCP előírásainak megfelelő, minőségi gépekkel, berendezésekkel – kombi gőzpároló sütő-, saválló pultokkal felszerelt konyhában, illetve a kerthelyiségben felállított fatüzeléses kemencékben készítenek.
A vendéglő 140 m2 alapterületű, melyhez a konyhán kívül 30 m2-es vendégtér, mosogató, előkészítő helyiségek, személyzeti öltöző és raktárak tartoznak.
Az épület melegvíz-ellátását napkollektor biztosítja, fűtése vegyes tüzelésű kazánról padlófűtéssel történik. A vendégeket gondozott kerthelyiség és kiépített, tágas, térköves parkoló várja.

Jelenleg március közepétől november elejéig üzemel, stabil egzisztenciális hátteret biztosítva az év egészére, azonban a szélesebb ételkínálatot lehetővé tevő konyhának köszönhetően, rendezvények szervezésével, fedett terasz kialakításával az éves működtetés is megvalósítható.

A parkolót övező füves területen áramcsatlakozási kiállások lettek kialakítva, így akár egy nagyobb termelői piac szervezése is lehetséges.

Az összesen 8433 m2-es belterületi telken a vendéglőhöz tartozik egy 150 m2-es kétszintes családi ház is, amely szálláshelyként funkcionálhat, a tetőtér beépítésével összesen 4-5 apartman alakítható ki.
Jelenleg a ház elosztása egy tágas nappali, konyha, étkező, 3 hálószoba, valamint 2 fürdőszoba. Fűtését vegyes tüzelésű kazán biztosítja, amelyet napkollektor segít.
Tartozik hozzá egy garázs, illetve két pincehelyiség. Parkosított kertjében egy fából épített pergola ad helyet kerti sütögetéseknek, pihenésnek.

A Balaton 15 km-re, a monoszlói Hegyestű, a Kab-hegy, a Káli-medence települései 15 perc autózással elérhetők, remek kirándulási lehetőséget kínálva mind a természet szerelmesei, mind a vízpart kedvelői számára.

Vigántpetend, Kapolcs, Taliándörögd és környéke sok kirándulót, kerékpárost, látogatót fogad, különösen a júliusban megrendezett tíznapos Művészetek Völgye Fesztivál, amely a kulturális élményekre vágyók ezreit vonzza.

A családi ház kizárólag a vendéglővel együtt eladó. Birtokba adás rövid időn belül lebonyolítható. Csak komoly érdeklődők jelentkezését várjuk.

06 20 33 66 551

Dream-Ing, Álomból Otthont!

Családi ház részletei

Ár: 254 900 000 Ft
Méret: 290 négyzetméter
Azonosító: 11248500
Irodai azonosító: 286060
Telek: 8433 négyzetméter
Ingatlan állapota:
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Központi
Komfort fokozat: Összkomfort
Egész szobák: 2
Fél szobák: 2

Egyéb jellemzők

  • Terasz