Eladó családi ház Karancskeszi 125 800 000 Ft

Leírás

Fedezd fel a lehetőségeket ebben a történelmi kúriában Nógrád megyében, Karancskeszi szívében! Ez a 228 éves, 350 nm-es kúria egy 8254 nm-es telken áll, és rengeteg lehetőséget rejt magában azok számára, akik vállalkozásban gondolkodnak!

Vállalnád a kihívást és átalakítanád ezt a lenyűgöző épületet vendégházzá, vagy étteremmé? Az ingatlanban jelenleg 9 szoba, 4 fürdőszoba, konyha és előszoba található, valamint teraszok, borospince, garázs és kocsibeállók is rendelkezésre állnak.

Bár jelenleg nincs használatban, és hosszabb ideje várja, hogy valaki újra élettel töltse meg, a kúria rengeteg lehetőséget kínál a kreatív lehetőségeknek, és egy vállalkozó szellemnek.



Legyen Ön, aki felébreszti ezt a történelmi épületet és új lendületet ad neki!



Az az ingatlan ideális választás mindazok számára, akik szeretik a természetet és a nyugalmat. A gyönyörű környezet a tiszta levegővel egészül ki, így valódi nyugtató élményben lehet része az itt tartózkodóknak. Amennyiben készen áll a kihívásra és a befektetésre, ne habozzon!

Ez a kúria várja, hogy ismét fényt hozzon Nógrád megye szívébe.



Az épülettel kapcsolatos további információkért, vagy ha szeretné megtekinteni, keressen bizalommal! Az összes eredeti dokumentáció és további anyagok rendelkezésre állnak a kúriához.



Szívügyünk az otthonod!

Egy ingatlannak mérete és ára van. Az otthon igazi értéke viszont felbecsülhetetlen - ezért az értékbecsléstől a birtokbaadásig végigkísérünk az ingatlan adásvétel folyamatán, hogy anyagi, jogi és érzelmi biztonságban legyél.



Turmezei Zsuzsa, 06-20-225-6124
turmezei.zsuzsa@gacsohaz.hu


Gacsó Ház Ingatlanközvetítő Kft.
INGATLAN HITEL BIZTOSÍTÁS

Irodáink:
1163 Budapest, Veres Péter út 39.
2440 Százhalombatta, Erkel Ferenc körút 1. (üzletsor)

.

Családi ház részletei

Ár: 125 800 000 Ft
Méret: 350 négyzetméter
Azonosító: 11388292
Irodai azonosító: 360151088-461
Telek: 8254 négyzetméter
Ingatlan állapota: Átlagos
Jelleg: kúria
Építőanyag: Kérdezzen rá a hirdetőtől »
Fűtés jellege: Cirkó
Fűtés módja: Gáz
Komfort fokozat: Összkomfort
Elhelyezkedés: Panorámás
Egész szobák: 9

Egyéb jellemzők

  • Csatorna
  • Garázs
  • Kábel TV
  • Padlás
  • Pince
  • Terasz