Eladó családi ház Keszthely 36 000 000 Ft

Leírás

A Hévízi tótól mindösszesen 1000m-re, Keszthely kertvárosában, csendes, nyugodt környezetben vált eladóvá, ez a saját zöldterülettel rendelkező, belső szintes felújítandó hétvégi ház.
Az ingatlan a 60-as években került megépítésre beton alappal és tégla falazattal, egy enyhén lejtős telekre, ahol annak idején sorház jellegű kialakítást alkalmaztak. (Az épületek össze vannak építve egymással.)
A házban felújítási munkálatokat a tulajdonosok nem végeztek, így viszont magában hordozza azt a lehetőséget, hogy az új tulajdonosa saját igényei szerint alakítsa a belső teret.
A közművek rákötése megtörtént (víz, villany, gáz, szennyvíz).
Az épület kialakításának és a telekadottságának köszönhetően az alsó szint közvetlen, saját udvarkapcsolattal rendelkezik.
A lakrész belső fűtéséről egyedi gázkonvektorok, valamint kettő darab cserépkályha gondoskodik.
A belső lakrész helyiségei: Felső szint: utcafrontról fedett terasz, közlekedő, lépcsőház, szoba erkélykapcsolattal, fürdő mellékhelyiséggel együtt, tároló. Alsó szint: közlekedő, konyha, szoba, fürdő mellékhelyiséggel együtt, kamra.
Ha Ön szeretne Keszthely kertvárosában csendes, nyugodt környezetben egy olyan ingatlant, amit igényei szerint alakíthat, akkor ez az ingatlan kiváló választás lehet.
Kulcs az irodában.
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)

Családi ház részletei

Ár: 36 000 000 Ft
Méret: 75 négyzetméter
Azonosító: 11399011
Irodai azonosító: 949793
Erkély mérete: 7.00 négyzetméter
Telek: 164 négyzetméter
Ingatlan állapota: Felújítandó
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Konvektoros
Egész szobák: 2

Egyéb jellemzők

  • Beépíthető tetőtér
  • Csatorna
  • Garázs
  • Melléképület
  • Pince
  • Terasz