Eladó családi ház Kocs 28 000 000 Ft

Leírás

Elképzeléseit valóra váltva ebben tégla családi házban otthonra lelhet.

A belső terek radikális átalakításának köszönhetően idilli otthont hozhat létre a friss felújítási munkálatoknak köszönhetően.

Az 86 m2-es területen tervezett 3 hálószoba, 2 fürdőszoba, amerikai konyhás nappali, gardrób és háztartási helyiség megalapozottan kényelmet és funkcionalitást ígér. A felújítási folyamat során minden részletre odafigyeltek: az ajzatot újra betonozták, padlófűtést építettek be, és klímákat telepítettek előkészítve az üzembe helyezést.

A teljes villany és vízvezetékek cseréje valamint az új műanyag külső nyílászárók beépítése a modernitást és energetikai hatékonyságot szolgálják. A közművek tekintetében is gondoskodtak a kényelemről: a gázóra a telken belűl, míg a víz és elektromosság már rendelkezésre áll.

Az ingatlan per, teher és igénymentes, így a birtokba vétele akár azonnal megtörténhet. Az irodánál elérhető bankfüggetlen hitelügyintézés és állami támogatásokkal kapcsolatos segítség kényelmes, ingyenes lehetőséget nyújt a vásárlóknak.

Amennyiben szeretné megtekinteni ezt a lenyűgöző lehetőséget, kérem, vegye fel velünk a kapcsolatot a 0630 0855 215-ös telefonszámon egy személyes megtekintés időpontjának egyeztetése érdekében.

Családi ház részletei

Ár: 28 000 000 Ft
Méret: 86 négyzetméter
Azonosító: 11318157
Irodai azonosító: 8024
Cím: Kocs
Telek: 980 négyzetméter
Ingatlan állapota: Felújítandó
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Kérdezzen rá a hirdetőtől »
Fűtés jellege: Házközponti
Egész szobák: 3

Hasonló családi ház hirdetések

Eladó családi ház

Kocs

LAKÁS ÁRÁÉRT KIS CSALÁDI HÁZ! Csendes, falusi környezetben, de szeretne ...

Hasonló családi ház hirdetések

Eladó családi ház

Kocs

LAKÁS ÁRÁÉRT KIS CSALÁDI HÁZ! Csendes, falusi környezetben, de szeretne ...