Eladó családi ház Komló 18 900 000 Ft

Leírás

Komló Dávidföldi részén, rendezett, szép utcában, 868m2-es telken eladó egy 121m2-es, teljes egészében alápincézett, korábban üzlethelyiségként működő, de lakóházként (két lakásos ikerházként), üzletként, irodaként, vendéglátóhelyként is hasznosítható, masszív tégla építésű ingatlan.

Üzletként való korábbi hasznosítása okán jelenleg helyiségei e funkciót tükrözik. Az eladótéren, raktárakon felül wc, vizesblokk, és egy konyha helyiségek találhatóak meg benne. Az épület két bejárattal rendelkezik, mind az utca, mind a telek felől megközelíthető. Az ingatlan teljes egészében alápincézett, a pinceszint a kert irányából, és a házból is elérhető. Odalent 3 tágasabb helyiség került kialakításra.

Az ingatlan külleme rendezett, teteje cseréppel fedett, jó állapotú. Belsőleg az ingatlan teljes felújítást igényel, bármely hasznosítási módozat mellett.

Könnyen kialakítható belőle két lakásos ikerház (az épület jelenleg is két helyrajzi számon nyilvántartott, 4 villanyórája van), melyhez tetőtere is beépíthető. Irodaként, cégképviseletként, üzlethelyiségként szintén jó választás, a telekre számos autó behajtása, parkolása megoldott. Étteremként, vendéglátóhelyként szintén jól kialakítható, a parkoló mellett méretes terasz, kerthelyiség is kialakítható.

A környezet jó ellátottságú, Komló egyik legszebb kertvárosi része. Az ellátottság (oktatási intézmények, orvosi ellátás, üzletek) remek a környéken. 1 percnyi sétára számos helyi autóbuszjárat áll meg, melyekkel a város szinte minden pontja átszállás nélkül elérhető.

Az ingatlan irányára: 18,9 M Ft

Irányár: 18900000 Ft

Referencia szám: HZ092311

Családi ház részletei

Ár: 18 900 000 Ft
Méret: 121 négyzetméter
Azonosító: 11268781
Irodai azonosító: HZ092311-4445670
Telek: 818 négyzetméter
Ingatlan állapota: Felújítandó
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Egyéb
Komfort fokozat: Komfort nélkül
Kor: 50 évesnél régebbi
Szintek száma: Földszintes
Egész szobák: 4
Fél szobák: 1

Egyéb jellemzők

  • Garázs

Térkép

Hasonló családi ház hirdetések

Eladó családi ház

Komló

Komlón Gesztenyésben,eladó családi ház!Felújítandó!1315 nm telek.Két ...

Hasonló családi ház hirdetések

Eladó családi ház

Komló

Komlón Gesztenyésben,eladó családi ház!Felújítandó!1315 nm telek.Két ...