Eladó családi ház Kőszeg 320 000 000 Ft

Leírás

Hatalmas birtok a Hercegi-erdők ölelésében Kőszegen!



Kőszeg központjától a Hercegi-erdők ölelésében kínálok megvételre egy csodálatos birtokot mindössze 10 km távolságra a központtól. A magyar-osztrák határ 50 m távolságra van. (Hivatalos átkelőhely Hétforrás)



Erre a csodálatos birtokra 10 km autóút vezet Kőszeg főterétől. 5,4 km-től erdészeti autóút vezet, melyre úthasználati engedéllyel rendelkezünk.



A birtokon több épület helyezkedik el: 2 db 144 nm téglaépítésű ház melyben 4 db apartman került kialakításra, mind külön bejárattal rendelkezik. Található még egy rendezvény-ház is a birtokon (befogadóképessége 80 fő), melynek a tetőterében egyterű, 15 fős turistaszállás található. A telek területén található még borospince (60 nm), egy kis kápolna. Ezen kívül saját kerti tó, játszótér, kerti kő grill és sütögető, több bográcsozó hely és állatsimogató is van.



Egy régi laktanya épület amely az 1950-es években épült pár éve új tetőt kapott. Alapterülete 440 nm össz. beépíthető területe pedig 1100 nm, befogadó képessége kb. 70-80 fő.



A birtok energia ellátását 3 db 20kw-os transzformátorállomáson keresztül biztosítja az ÉDÁSZ. Transzformátorok: 8 kw és 52 kw felosztásban .



A birtok vízellátását engedélyezett forrás foglalással oldották meg. Itt 4 db gyűrűs kút található. A forrásból nyert vízminta eredménye kifogástalan minősítést kapott és kap folyamatosan a rendszeres ellenőrzések során. Ezen kívül a telek területén belül 1 db fúrt kút létesítésére került sor.



Mivel a laktanya épülethez négycsillagos szálloda vázlatterve készült, így szóban forog a víz és szennyvíz elvezetése az osztrák Rattersdorf település hálózatára való rákötés lehetősége is. Jelenleg a szennyvizet szennyvízcsatornák kiépítésével és GRÜWALD típusú szennyvíz tisztítók berakásával oldották meg.



Az apartmanok fűtése fa tüzelésű TERMOROSSI gyártmányú ASPIROTRONIC 24 típusú 24 kw teljesítményű kazánnal történik. A rendezvényterem fűtése szintén TERMOROSSI 52 kw teljesítményű változata adja a meleget. Ezen kívül egy gyönyörű kandalló is található a helyiségben.



Meseszép környezetben jelenleg turisztikai hasznosítással működik, de ajánlom a vadászat szerelmeseinek, illetve klimatikus viszonyai orvosi létesítmények kialakítását is lehetővé teszi.



Komoly érdeklődés esetén teljes bemutató anyagot tudok mutatni erről a csodálatos kőszegi birtokról.



Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését keressen bizalommal a hét bármely napján.

Családi ház részletei

Ár: 320 000 000 Ft
Méret: 2 420 négyzetméter
Azonosító: 11284952
Irodai azonosító: HZ085699-4386492
Cím: Kőszegi eladó 2420 nm-es ház
Telek: 11201 négyzetméter
Ingatlan állapota: Átlagos
Jelleg: kúria
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Egyedi
Kor: 50 évesnél régebbi
Szintek száma: Földszintes
Egész szobák: 2

Térkép