Eladó családi ház Kunsziget 79 990 000 Ft

Leírás

Kunszigeten, új építésű családi házas övezetben, nagyon szép környezetben igényes kivitelezőtől kínálom megvételre ezt a 760m2-es telekre tervezett Br.138 m2 alapterületű 4 szobás, nappali-étkező-konyhás újépítésű házat, 18nm-es garázzsal és 20m2-es terasszal.

Elhelyezkedését tekintve mindössze 17km távolságra található Győrtől a Mosoni-Duna jobb partján fekvő településen. A közelben rengeteg kikapcsolódási lehetőség található, többek között, lovarda, horgásztó, és nem mellesleg a közeli folyópart. A Mosoni-Duna faluhoz tartozó partszakasza a Fertő-Hanság nemzeti park része. Védett állatok és növények sokasága látható a folyó partján, amely minden évszakban páratlan élményeket ad az itt lakóknak, idelátogatóknak.

Az érdeklődők választását megkönnyítheti, hogy a községben nemrég új bölcsödei épületet építettek, valamint két tannyelvű általános iskolában tanulhatnak a diákok. Munkalehetőség szempontjából pedig a helyi Ipari Park miatt is jó döntés lehet.

Fontosabb adatok:

A ház 30-as falazóelemekből épül, a homlokzatra 15 cm vastag Baumit Dryvit hőszigetelő rendszer kerül. A tetőszerkezet betonfödémes, 30cm-es födémszigeteléssel, Bramac beton tetőcseréppel, választható színnel. A nyílászárók 3 rétegű hőszigetelt műanyagablakok. Hőszivattyús hűtési-fűtési rendszer kerül kivitelezésre levegő-vizes hőszivattyúval, padló és mennyezet fűtéssel. Térköves terasz és a garázsbeálló a előtt térkövezve.
További információkért a házzal kapcsolatban keressen bizalommal! ????

A jelen ajánlat ára: 79.990.000Ft, ami tartalmazza a házat emeltszintű fűtéskész állapotban és a telekárat is.

Átadás szerződéskötéstől számított 9-10 hónap, emelt szintű, fűtéskész állapotban. A megújuló energiát az ár már tartalmazza!

Igény esetén a kivitelező más terveket is megvalósít, más elrendezéssel, vagy más alapterülettel, valamint a kulcsrakész kivitelezést is vállalja korrekt áron és pontos határidővel!

Kisebb ház esetén AKCIÓS árak 2023.10.15-ig
• 90nm + 20 nm terasz bruttó 68.999.990 FT
• 80nm + 15 nm terasz bruttó 64.999.990 FT
• 70nm + 15 nm terasz bruttó 60.999.990 FT

Hívjon akár hétvégén is! :)

Ügyfeleimnek az adásvétel teljes körű lebonyolítását vállalom.
Amennyiben a ház, vagy bármely a kínálatunkban található ingatlan felkeltette az érdeklődését, hívjon a megadott telefonszámon.
Irodánk ügyvédi szolgáltatással, díjmentes jogi tanácsadással, bank független CSOK, Babaváró hitel, kamattámogatott és piaci hitelek ügyintézésével áll rendelkezésükre.

Családi ház részletei

Ár: 79 990 000 Ft
Méret: 138 négyzetméter
Azonosító: 11279610
Irodai azonosító: 305382
Telek: 760 négyzetméter
Ingatlan állapota: Kitűnő
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Tégla
Komfort fokozat: Dupla komfort
Kor: Új építésű
Egész szobák: 4

Egyéb jellemzők

  • Terasz

Hasonló családi ház hirdetések

Eladó családi ház

Kunsziget

Kunszigeten téglából építjük fel családi házatokat, ...

Eladó családi ház

Kunsziget

Kunszigeten téglából építjük fel családi házatokat, ...

Hasonló családi ház hirdetések

Eladó családi ház

Kunsziget

Kunszigeten téglából építjük fel családi házatokat, ...

Eladó családi ház

Kunsziget

Kunszigeten téglából építjük fel családi házatokat, ...