Eladó családi ház Magyarszombatfa 19 900 000 Ft

Leírás

Autentikus parasztház eladó az Őrségben !

Magyarszombatfa, az Őrség déli csücskében megbújó kis falu, közvetlenül a magyar-szlovén országhatár mellett fekszik. Első okleveles említése 1366-ból származik, környezeti szépségben gazdag, de első sorban agyagművességéről és a kerámia gyártásáról vált híressé… A település központi részének csendes mellékutcájában kínálok egy tornácos, gerendás mennyezetű parasztházat.

Az ingatlan egy 1116 m2-es telekre épült, részben alápincézett, lakótere 82 m2 alapterületű, egy kisebb melléképület is tartozik hozzá. A ház az 1920-as években épült, vegyes falazatú (zömében tégla, kisebb része vályog-fa) lakható állapotú, az évek során ugyan többször korszerűsítve lett, de már erősen felújításra szorul. Nappali, két nagyszoba, konyha-étkező, kamra, fürdő- wc és egy tornác található a lakótérben. A víz a csatorna és a villany be van kötve, a gázcsonk a ház előtt. A fűtést a szobákban cserépkályhák, a konyhában sparhelt biztosítja. Hangulatos kertjét gyümölcsfák és egy szőlőlugas tarkítja, melyek öntözése saját bővízű kútról biztosított… A házikó megfelelő felújítás után állandó lakhatásra, gazdálkodásra, idegenforgalmi tevékenységre, akár nyaralónak egyaránt jó lehetőség.....

További információkért, és a megtekintés miatt keressen bizalommal! És ne feledje, vevőinknek minden szolgáltatásunk INGYENES! Teljes körű hitelügyintézés! Erre az ingatlanra a Falusi csok igénybe vehető !

Családi ház részletei

Ár: 19 900 000 Ft
Méret: 82 négyzetméter
Azonosító: 11359055
Irodai azonosító: HZ028413-4594578
Telek: 1116 négyzetméter
Ingatlan állapota: Átlagos
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Kérdezzen rá a hirdetőtől »
Fűtés jellege: Egyéb
Komfort fokozat: Összkomfort
Kor: 50 évesnél régebbi
Szintek száma: Földszintes
Egész szobák: 3

Egyéb jellemzők

  • Pince

Térkép