Eladó családi ház Mezőhegyes 8 900 000 Ft

Leírás

Mezőhegyes központjában, akár több generációs lakóházként, üzlethelyiségként, vagy egyszerre mindkét célra is hasznosítható, jól megépített, felújításra szoruló épület eladó.

Az ingatlan 130m2-es lakótérrel rendelkezik, melyet tágas terek jellemeznek. A szobák legnagyobbika 45m2, így a helyiségek méretükből, és a számos ablakból adódóan, könnyen kisebb szobákra is oszthatóak. Elrendezése és két bejárata lehetővé teszi az ingatlan két generációs lakóházzá, vagy lakóházzá és üzletté való felújítását is. Jelenlegi elrendezésében a házat 3 szoba, egy hall, egy ablakos konyha, fürdőszoba, wc, és egy közlekedő helyiségek alkotják.

A ház állapotát tekintve felújításra szorul. A belső terek műszaki és esztétikai felújítása indokolt, azonban így új tulajdonosa saját igényei szerint alakíthatja ki a belső tereket, anélkül, hogy a vételárban a más ízlése szerint elkészült felújításokat meg lenne szükséges térítenie. Az épület külső homlokzata kisebb felújítást igényel, a tető pala fedésű.

Az épülethez 1519m2-es, méretes telek tartozik, mely pihenő, sütögetőhely, játszótér, veteményes, díszkert számára is bőséges helyet kínál. Gépkocsibeállás telken belülre több autó számára is megoldott. A ház mögött egy kb. 35m2-es melléképület is megtalálható, mely felújítandó állapotú, garázsként, műhelyként, tárolóként is felújítható.

A környezet központi, jó ellátottságú, ami miatt a ház üzletnek, vendéglátóhelynek is remek választás. Oktatási intézmények, orvosi ellátás, bevásárlási lehetőségek könnyen és gyorsan elérhetőek. A 3 percre található buszmegállóból Mezőkovácsházával, Gyulával és Szegeddel is biztosított az átszállás nélküli összeköttetés.

Irányár: 8,9 M Ft

Irányár: 8900000 Ft

Referencia szám: HZ031991

Családi ház részletei

Ár: 8 900 000 Ft
Méret: 130 négyzetméter
Azonosító: 11321690
Irodai azonosító: HZ031991-4534653
Telek: 1519 négyzetméter
Ingatlan állapota: Átlagos
Jelleg: ikerház
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Konvektoros
Fűtés módja: Gáz
Kor: 50 évesnél régebbi
Szintek száma: Földszintes
Egész szobák: 3

Egyéb jellemzők

  • Garázs

Térkép