Eladó családi ház Mindszent 69 900 000 Ft

Leírás

Mindszenten 6 szobás, 157 nm-es igényes családi házat kínálok Önnek megvételre, amelyhez hozzátartozik egy utcai 81 nm-es üzlethelyiség is. Az ingatlant 2020-ban teljeskörűen felújították.
A házba belépve az előtérbe jutunk, innen nyílik balra a 40 nm-es nappali, a konyha, az ebédlő és a kamra, jobbra pedig a hálószoba, a fürdő és a külön WC, valamint az emeletre vezető lépcsősor is.
Az emeletre felérve egy társalgóba jutunk, innen érhető el a három külön bejáratú szoba, a gardrób és egy emeleti WC.
A földszinten a szobák laminált burkolatot kaptak, mely a padlófűtéshez úgy lett kiválasztva, hogy a hőátadás energiatakarékos, de tökéletes legyen. A többi helyiség hidegburkolatú, itt hőleadó radiátorok biztosítják a meleget.
Az emeleti társalgó és a három szoba padlószőnyeges, a többi helyiség hidegburkolatú.
A fűtést és a melegvíz ellátást a 2 éves WESTEN kombikazán szolgáltatja, míg a nyári nagy melegben a komfortérzet biztosításához egy klímát szereltek be.
A fürdőszoba a 30 fúvókás jakuzzikáddal egyedi megoldású, de tusoló panel is rendelkezésre áll, valamint egy törölköző szárító is található a helyiségben.
A konyha komplett beépített, igényesen felszerelt.
Ide csak költözni kell!
A 81 nm-es üzlethelyiség főbejárata az utcáról nyílik, de van egy bejárata az udvar felől is.
Az eladótér 50 nm-es, laminált burkolatú, a többi szociális helyiség hideg burkolatú.
A fűtést és a melegvizet külön kazán biztosítja. A villany, a gáz és a víz külön órákon vannak bekötve, teljesen elkülönítve a háztól.
Az ingatlan elhelyezkedése kiváló, mert az üzlethelyiség utcára néz, de a lakótér beljebb helyezkedik el. Az ingatlanhoz duplagarázs és kert is tartozik.
A buszmegálló mindössze 200 méterre, az óvoda és iskola 700 méterre, a kedvelt mindszenti homokos Tisza part pedig csupán 1 km-re helyezkedik el.
A kertben sokféle lehetőség rejlik: tetszés szerint lehet gyümölcsfákat ültetni, füvesíteni, veteményest kialakítani, vagy grillezőt, medencét építeni.
Az ingatlan tehermentes, 1/1 tulajdonú, 1 hónap után költözhető.
CSOK, babaváró igényelhető, és alacsony kamatozású hitel felvehető a jogszabályi feltételek teljesítése esetén. Az ügyvédi munka és hitelügyintézés szintén szolgáltatásunk része, így Ön sokkal eredményesebben fog célba érni.
Ha bármi kérdése felmerül az ingatlannal kapcsolatban, vagy meg szeretné tekinteni, kérem, hívjon az elérhetőségemen bármikor, engem nem fog zavarni.

Szabó Ernő 30-416-2393
Ingatlanértékesítő
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)

Családi ház részletei

Ár: 69 900 000 Ft
Méret: 157 négyzetméter
Azonosító: 11232346
Irodai azonosító: 856445
Telek: 824 négyzetméter
Ingatlan állapota: Felújított
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Cirkó
Egész szobák: 6
Nappalik: 2

Egyéb jellemzők

  • Beépíthető tetőtér
  • Csatorna
  • Garázs
  • Melléképület
  • Pince
  • Terasz