Eladó családi ház Mohács 55 000 000 Ft

Leírás

Páratlan lehetőség! Eladó egy gyönyörűen felújított ház, Mohácson a belváros szívében!

A 140 négyzetméteres kiváló elosztású ingatlan, 318 négyzetméteres telken helyezkedik el, amelyhez térkővel ellátott kocsibeálló is tartozik. A házba belépve világos nagy tereket találunk, pazar nappali, amerikai konyha-étkező, 2 külön nyíló szoba, fürdőszoba külön WC garantálja a maximális kényelmet. A napfényes folyosóról közvetlenül juthatunk a kertbe amelyet, az új tulajdonos még saját ízlésé szerint alakíthat ki.

Egyedi belső építészeti megoldások, igényes burkolatok, letisztult színek és formák a meghatározóak minden négyzetcentiméteren. A helyiségekben magas minőségű műanyag nyílászárók és redőnyök kerültek beépítésre, amelyek szúnyoghálóval is el vannak látva.
Az optimális hőérzetről télen a padlófűtés gondoskodik, nyáron pedig a légkondicionáló. Az ingatlan méretéhez képest a fenntartása meglehetősen költséghatékony.

Amennyiben napelemen gondolkozik az új tulajdonos, ennek kiépítéséhez is minden feltétel adott, mivel a tetőszerkezet 2022-ben ennek megfelelően lett felújítva igy teherbírássá megfelel a feltételeknek, valamint igény esetén egy elbírált, nyertes pályázat is átruházható igény szerint.

Nem csak az ingatlan, az elhelyezkedése is kivételes mivel a belvárosban található ugyan de mégis egy csendes utcában, amely tökéletes a családi életre, ezen kívüli minden karnyújtásnyira található, legyen szó oktatási intézményről, bankról, szabadidős tevékenységről vagy akár egy Duna-parti sétáról.

Ne hagyja ki ezt az egyedi lehetőséget, hívjon információkért és a megtekintésért!

Családi ház részletei

Ár: 55 000 000 Ft
Méret: 140 négyzetméter
Azonosító: 11414646
Irodai azonosító: 372139
Cím: Belváros
Telek: 318 négyzetméter
Ingatlan állapota: Átlagos
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Kérdezzen rá a hirdetőtől »
Fűtés jellege: Cirkó
Fűtés módja: Gáz
Komfort fokozat: Dupla komfort
Kor: 21-50 éves
Szintek száma: Földszintes
Egész szobák: 3

Egyéb jellemzők

  • Csatorna
  • Garázs
  • Pince
  • Terasz

Térkép