Eladó családi ház Nagytarcsa 98 000 000 Ft

Leírás

Ide csak költözni kell! Nagytarcsán eladó nettó 157nm alapterületű (bruttó 220nm) családi ház, mely 707 m2-es telken helyezkedik el.
2010-ben saját részre készült,magas műszaki tartalommal, az építkezést végig követve és ellenőrizve.
A házban 3 szoba (hálószobához gardrób), nappali-étkező-konyha (50 nm), fürdőszoba, egy külön mosdó emellett garázs, kamra és mosókonyha is található. A mennyezet egybeöntött monolitfödém, így a gerendák méretei nem szabtak határt a képzeletnek. A nappali a ház ékköve, egyedi tervezésének a magas belmagasságnak és a hatalmas nyílászáróknak köszönhetően napfényben úszik.A konyha praktikus és tágas, teljesen gépesített, a konyhabútor egyedileg készült a cseresznye és a vanília árnyalatainak felhasználásával. Az étkezőben pedig elfér az egész család. A fürdőszobában található egyedi tervezésű zuhany, fürdőkád és egy külön WC is. A garázs egy autó mellett tárolására is alkalmas. A mosókonyhába pedig befér egy mosógép és egy szárítógép is. A 30 nm-es részben fedett terasz délkeleti tájolású, mely szélcsendes és garantálja a kellemes reggeli kávézást vagy a délutáni pihenést.
A szobákban gondosan kiválasztott laminált parketta burkolat van, míg az élettér többi részén járólap található, melyek 100%-ban magyar gyártók termékei. A fűtése padló, a szobákban radiátoros fűtésű, cirkó Veissman kazánnal szerelve. Padlófűtés minden hidegburkolat alatt (még a kád alatt is) megtalálható és külön szabályozható. Szerkezete: 30-as Porotherm 12 cm-es homlokzati szigeteléssel. Az ingatlan riasztóval felszerelt.A front oldali kerítéspanelek horganyzott kovácsoltvasból készültek egyedileg a házhoz tervezve. A kisajtó elektronikus zárral felszerelt a házból nyitható, míg a tolókapu távirányítóval. A hátsó kert alkalmas a pihenésre, van hely medencének, játszótérnek a grillnek és a fiatal gyümölcsfák már most hangulatossá teszik a teret.
Irány ár 98 M Ft

Családi ház részletei

Ár: 98 000 000 Ft
Méret: 220 négyzetméter
Azonosító: 11328341
Irodai azonosító: A723
Telek: 707 négyzetméter
Ingatlan állapota: Kitűnő
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Kérdezzen rá a hirdetőtől »
Fűtés jellege: Cirkó
Fűtés módja: Gáz
Kor: 11-20 éves
Egész szobák: 4

Térkép

Hasonló családi ház hirdetések

Eladó családi ház

Nagytarcsa

Nagytarcsa új építésű részén 2023-ban elkezdett, minőségi anyagokból ...

Hasonló családi ház hirdetések

Eladó családi ház

Nagytarcsa

Nagytarcsa új építésű részén 2023-ban elkezdett, minőségi anyagokból ...