Eladó családi ház Nemesbőd 67 000 000 Ft

Leírás

Szombathelytől 8 km-re Nemesbődön kitűnő állapotú ingatlan együttes eladó. Az 1148 m2-es telken két különálló épület található.
Az utcafronti családi ház 145 m2-es, amelynek a földszintjén található egy tágas nappali, egy konyha étkezővel, egy hálószoba, egy fürdőszoba WC-vel, egy közlekedő és egy kamra, valamint kapcsolódik hozzá egy fedett terasz. A tetőtérben szintén található egy nappali, 3 kényelmes hálószoba, egy fürdőszoba, külön wc és egy erkély.
Az utcafronti házhoz kapcsolódik a másik 60 m2-es épület. A házban egy 28 m2-es szoba, egy konyha, egy étkező, egy fürdőszoba, egy wc található. Ez az ingatlan tovább bővíthető a tetőtér beépítésével.
Mindkét épület fűtése gáz és vegyestüzelésű kazánnal megoldott, és mindkét ingatlan külön mérőórákkal felszerelt. Jelenleg a két ingatlan között az átjárás lehetséges, de teljesen el is választható, valamint a bejárás telken belül teljesen elszeparált.
Az udvara körbe kerített és gondozott. Itt kapott helyet egy kétállásos garázs, egy aknás garázs és egy tárolóhelyiség, melyben ipari áram is van.
A településen kiváló a közbiztonság, jó a tömegközlekedés, könnyen elérhető városok (Szombathely, Sárvár, Bükfürdő) közelében helyezkedik el és az osztrák határ mindössze 25 km-re található.
Az ingatlan frekventált elhelyezkedésének és kiváló az adottságainak köszönhetően kiválóan alkalmas két generáció összeköltözésére, vállalkozás vagy egyéb üzleti tevékenység végzésére. Remek befektetési lehetőség.
A település a falusi CSOK program része, így annak igénylése is lehetséges.

Családi ház részletei

Ár: 67 000 000 Ft
Méret: 205 négyzetméter
Azonosító: 11255932
Cím: Nemesbődön két ház egy áráért eladó
Telek: 1148 négyzetméter
Ingatlan állapota:
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Kérdezzen rá a hirdetőtől »
Fűtés jellege: Cirkó
Egész szobák: 5

Egyéb jellemzők

  • Csatorna
  • Garázs
  • Kábel TV
  • Melléképület
  • Parketta
  • Pince
  • Terasz