Eladó családi ház Nyergesújfalu 66 500 000 Ft

Leírás

Nyergesújfalun, a 10-es főút mellett eladó egy 211 nm-es, kétszintes családi ház. Az ingatlan jó állapotú, alkalmas akár vállalkozási telephelynek is, hiszen a 740 nm-es telken 114 nm-es, több épületből álló műhely, illetve kétállásos garázsok találhatóak. Ipari, 3 fázisú áram be van vezetve, a garázsokban szerelőakna van. Az udvar hátsó részében egy zárt, csendes kis füves udvar található, elzárva az utca zajától. A kétszintes épület részben alápincézett, a padlás pedig átalakítva még beépíthető. Az ingatlan beosztása: a földszinten található a déli tájolású étkező és a nagy ablakos, világos nappali, konyha, spájz, WC. Az udvarról nyílik a garázs, mely átépítésével akár tágas, amerikai-konyhás nappali vagy nagy terasz is kialakítható. Az emeleten két hálószoba, egy gardrób, egy erkélyes nappali és egy kádas fürdőszoba található.



Ajánlom családoknak, összeköltözőknek az ingatlant, de akár vállalkozásnak is kiváló. A lokáció kedvező, sétatávolságban a SPAR, egyéb kisboltok, a buszmegálló. Óvoda, iskola, zeneiskola, Zafféry K.Szalézi középiskola szintén a közelben.



Az alaprajz és az adatok tájékoztató jellegűek.



English:



For sale a 211 sqm, two-storey house in Nyergesújfalu, next to the main road 10. The property is in good condition, suitable for business premises, since the 740 sqm plot has a 114 sqm multi-building workshop and two-stall garages. Industrial, 3-phase electricity is connected, the garages have a scaffolding pit. To the rear of the yard is an enclosed, quiet little grassy yard, secluded from the noise of the street. The two-storey building has a partial basement and the attic can be converted and built on. The ground floor has a south-facing dining room and a bright living room with large windows, kitchen, pantry, toilet, and a garage, which can be converted into a spacious living room with American style kitchen or a large terrace. Upstairs there are two bedrooms, a walk-in closet, a living room with balcony and a bathroom with bathtub.

I recommend the property to families, people who want to move in together, but it is also perfect for a business. The location is convenient, walking distance to SPAR, other small shops, bus stop. Kindergarten, school, music school, Zafféry K.Szalézi high school are also nearby.

Floor plan and details are for information only.


Családi ház részletei

Ár: 66 500 000 Ft
Méret: 211 négyzetméter
Azonosító: 11289267
Irodai azonosító: 360651121-183
Erkély mérete: 8.00 négyzetméter
Telek: 790 négyzetméter
Ingatlan állapota: Kérdezzen rá a hirdetőtől »
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Egyéb
Komfort fokozat: Dupla komfort
Kor: 21-50 éves
Egész szobák: 5
Fél szobák: 1

Egyéb jellemzők

  • Csatorna
  • Garázs
  • Kábel TV
  • Padlás
  • Pince
  • Terasz

Hasonló családi ház hirdetések

Eladó családi ház

Nyergesújfalu

Családi házat keres? Ami akár 2 generációra is alkalmas? Akkor kérem ...

Hasonló családi ház hirdetések

Eladó családi ház

Nyergesújfalu

Családi házat keres? Ami akár 2 generációra is alkalmas? Akkor kérem ...