Eladó családi ház Nyíracsád 39 900 000 Ft

Leírás

Nyíracsádon a központól pár perc sétára csendes utcában nettó 122 nm-es 4 szobás tégla építésű részben felújított családi ház 682 nm-es telken ELADÓ!

Az ingatlan 1979-ben épült beton alapra B30-as téglából, zsindely fedéssel, teljes belmagasságú emeleti szinttel. Az ingatlanba 3x25A 3 fazisú áram van bevezetve.
A ház fűtése új kondenzációs kazánnal működik alternatívaként jó állapotú vegyes tüzelésű kazán is van hozzá. Az alsó szinten az összes villanyvezetéket kicserélték rézre, a konyhabútor teljesen új, gépesített (Gázos főzőlap+sütő, mosogatógép). A nyílászárók szinte mindenhol hőszigetelt műanyagra lettek cserélve.
Az emeleten a fürdőszoba is felújításra került illetve a lépcsőházban egy új 2,5 Kw-os inverteres Hisense klíma gondoskodik a hűtésről-fűtésről.
Az épülethez szervesen csatlakozik egy különálló 35 nm-es 1 szobás szigetelt lakrész illetve egy 17 nm-es garázs is.

A kert 2 részre lett osztva, az első rész szépen parkosított, térkövezet járda és autóbeálló lett készítve hozzá, a hátsó részen található néhány melléképület: a külön lakrész, garázs, fatároló, fedett gépkocsibeálló és állatok tartására is alkalmas épületek.

A ház akár két generáció együttélésére is tökéletesen alkalmas!!

Az ingatlan kedvezményes lakáshitel és falusi CSOK igénybe vételére is jogosult!!

Amennyiben szeretne egy csendes helyen lévő akár kétgenerációs ingatlanban lakni, kérem keressen az elérhetőségeimen és mindenben a segítségére leszek.

Családi ház részletei

Ár: 39 900 000 Ft
Méret: 122 négyzetméter
Azonosító: 11422309
Telek: 682 négyzetméter
Ingatlan állapota: Átlagos
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Kérdezzen rá a hirdetőtől »
Fűtés jellege: Cirkó
Egész szobák: 4

Egyéb jellemzők

  • Csatorna
  • Garázs
  • Kábel TV
  • Melléképület
  • Parketta
  • Pince
  • Terasz