Eladó családi ház Nyíregyháza, Belváros, 450 000 000 Ft

Leírás

IDŐTLEN BÁJ, MODERN KÉNYELEM LENYŰGÖZŐ BELSŐ MEDENCÉVEL ÉS WELLNESSEL
Nyíregyháza klasszikus belvárosi utcájában, eladásra kínálunk egy lenyűgöző otthont, ami 2 utcáról közelíthető meg, egy hangulatos kertben található, 594 nm és egy tágas 1310 négyzetméteres telekkel büszkélkedhet. A lakóépület időtlen eleganciát áraszt egyedi tervezésű építészetével. Az ingatlan 2016-ban korszerűsítésen esett át (1960 építésű), így biztosítva a lehető legnagyobb kényelmet és energiahatékonyságot. Az ingatlan a legmodernebb felszereltségekkel rendelkezik.
A minden szinten luxus igényeket kielégítő ingatlan két szintes, megérkezve egy tágas, világos terekkel és magas belmagassággal rendelkező nappaliba érkezünk, amelyből a prémium elemekből, okosan átgondolt és megtervezett exkluzív konyha valamint a belső téri medence és a wellness rész fogad minket. Ennek az ingatlannak a felső szintjén egy gyönyörűen kialakított nyitott terű dolgozó teszi lehetővé a harmonikus és nyugodt otthoni munkát. Ezen a szinten található 2 hálószoba, egy minőségi elemekből álló fürdőszoba és egy gardrobe szoba. Az ingatlan falait és padlózatát minőségi alapanyagokból készült elemekkel burkolták, minden helyisége átgondoltan kivételes tervezésű és egyedi bútorzattal rendelkezik.
A medencétől egy hangulatos teraszon áthaladva egy gondozott kertbe érkezünk, ahol jakuzzi és egy fedett pihenőhely ad további lehetőséget az otthoni pihenésre. A másik épület földszintjén több autónak garázsok, emeletén megbeszélésekre, csapat építésre, társasági összejövetelekre tágas, világos tér fogad minket. Kérem keressenek bizalommal kérdéseikkel. 



 


Az ingatlan azonosítója: 92231Érdeklődni: +36304092510 Az ingatlan azonosítója: 92231 Érdeklődni: +36304092510

Családi ház részletei

Ár: 450 000 000 Ft
Méret: 594 négyzetméter
Azonosító: 11325557
Irodai azonosító: 92231
Városrész: Belváros
Telek: 1310 négyzetméter
Ingatlan állapota: Átlagos
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Cirkó
Kor: 21-50 éves
Egész szobák: 6

Hasonló családi ház hirdetések

Eladó családi ház

Nyíregyháza, Belváros

Nyíregyházán a belvárosban egyedi stílusban ...

Eladó családi ház

Nyíregyháza, Belváros

Nyíregyháza belvárosában, 2 épületből ...

Hasonló családi ház hirdetések

Eladó családi ház

Nyíregyháza, Belváros

Nyíregyházán a belvárosban egyedi stílusban ...

Eladó családi ház

Nyíregyháza, Belváros

Nyíregyháza belvárosában, 2 épületből ...