Eladó családi ház Olaszfa 35 000 000 Ft

Leírás

OLASZFÁN ELADÓ CSALÁDI HÁZ KERESI ÚJ TULAJDONOSÁT!
OLASZFA Vas megye déli részén, a Vasi Hegyháton, Vasvár városától DK-i irányban 10 km-re található zsáktelepülés! A Vasvári járáshoz tartozó kis falut rendezett szántóföldek, rétek, erdők veszik körül, ami egy völgyben helyezkedik el.
Az elmúlt évek során számos olasz állampolgár fedezte fel és adott otthont, mert e csodás környékben a magyar Toscanát vélték felfedezni, mivel hasonló adottságai, gyönyörű fekvése, páratlan környezeti szépségei tették vonzóvá. A közelben sok túraútvonal ad lehetőséget a természetet kedvelőknek.
Ha csendre és nyugalomra vágyik, akár önfenntartó életet szeretne megvalósítani, akkor ez az ingatlan ÖNRE vár!
A ház csendes mellékutcában, hangulatos környezetben, aszfaltos úton található, melyhez 2913 nm-es (2 helyrajzi számon szerepel) sík, részben körbekerített terület tartozik. 1950-es években épült, téglából, melyet 2010-ben hozzáépítéssel bővítettek és a régebbi részt felújították. A felújítás magába foglalja a teljes villany és vízvezetékek cseréjét, illetve a tetőszerkezetet.
Belső terei tágasak, világosak, melyek igény esetén könnyen modernizálhatók, szépíthetők. Ipari áram és ásott kút is megkönnyíti az ott élők kényelmét. Fűtése hagyományosnak mondható, de korszerűsíthető bármilyen alternatívával. A szennyvíz nincs bekötve (új derítő került kialakításra). Művelődési ház, bolt, óvoda, posta és menetrend szerinti buszközlekedés működik.
Tulajdoni jogviszonyok rendezettek, per és tehermentes! Azonnal birtokba vehető!
Amennyiben a képek alapján elnyerte tetszését, hívjon bizalommal és megtekintésre időpontot egyeztetünk! Nézzük meg együtt és tegyen rá árajánlatot!

Családi ház részletei

Ár: 35 000 000 Ft
Méret: 90 négyzetméter
Azonosító: 11401337
Telek: 2913 négyzetméter
Ingatlan állapota: Átlagos
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Kérdezzen rá a hirdetőtől »
Fűtés jellege: Egyéb
Egész szobák: 3

Egyéb jellemzők

  • Garázs
  • Kábel TV
  • Melléképület
  • Parketta
  • Pince
  • Terasz