Eladó családi ház Orfű 99 900 000 Ft

Leírás

Orfű csendes utcájában, pár percnyi sétára a parttól, de távol a nyári zsivajtól eladó ez a jelenleg vendégházként működő, de lakóháznak is tökéletes családi ház.
A 954 nm-es, ősfás telken lévő, nettó 202 nm-es ház 1989-ben épült, de 2019-ben teljes és alapos felújításon esett át. Ekkor a vezetékektől kezdve, mindent felújításra került, így az új tulajdonosnak egy gyakorlatilag költségmentes ház kerül a birtokába.
A telken még két különálló kisház található. Egyik a wellness ház (20 nm), ahol szauna és fürdő/wc is található, míg a másik egy rendezvényház (34 nm), ahol nagy étkező/partihely és konyha kapott helyet. A telek ezen része nagy fenyőfák általi jótékony árnyékban van, így nyáron igen kellemes helyet biztosít a vendégeknek vagy akár a tulajdonosnak is.
A házon helyett kapott egy 6kw-os napelemrendszer is, mely a ház teljes áramfogyasztását el tudja látni.
A ház fűtését inverteres klímák és opcionálisan kandallók, plusz egy cserépkályha is biztosíthatja, a meleg bentmaradását pedig a 10 cm teljes szigetelés, valamint a padláson 25 cm közeggyapot szigetelés biztosítja.

A házban jelenleg 5 külön apartman üzemel, melyek cca 2000 vendégéjszakát biztosítanak az üzemeltetőnek. Az apartmanok könnyen összenyithatóak, így ha lakóháznak szeretné valaki használni, akkor ezt kis befektetéssel tudja megoldani.

A ház akár vendégházként, akár egy család nyaralójaként/házaként üzemel majd tovább, a lokációja miatt mindkét funkcióra tökéletessé teszi. A Mecsekrákosi utca mentes az átmenő forgalomtól, zajtól, a házak többségét felújították, vagy épp felújítják, jellemzően állandó lakosok laknak itt. A kert végében már a mező nyílik, így a kirándulni vágyók hamar a természetben találhatják magukat. A part oly közel van, hogy egy törölközővel, papucsban pár perc alatt már a vízben lehetünk.

https://my.matterport.com/show/?m=hQ79ZQekGya

Családi ház részletei

Ár: 99 900 000 Ft
Méret: 255 négyzetméter
Azonosító: 11382910
Irodai azonosító: 315732
Cím: Mecsekrákosi utca
Telek: 954 négyzetméter
Ingatlan állapota: Átlagos
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Villany
Fűtés módja: Villany
Komfort fokozat: Összkomfort
Egész szobák: 8
Fél szobák: 1

Egyéb jellemzők

  • Terasz

Hasonló családi ház hirdetések

Eladó családi ház

Orfű

Eladó Orfű főutcájában egy, az 1970 évek végén épült, kétszintes, ...

Eladó családi ház

Orfű

Eladó Orfű főutcájában egy az 1970 évek végén épült, kétszintes, ...

Hasonló családi ház hirdetések

Eladó családi ház

Orfű

Eladó Orfű főutcájában egy, az 1970 évek végén épült, kétszintes, ...

Eladó családi ház

Orfű

Eladó Orfű főutcájában egy az 1970 évek végén épült, kétszintes, ...