Eladó családi ház Pilisborosjenő 149 900 000 Ft

Leírás

Pilisborosjenőn, egy elvehetetlen panorámájú, nagyon világos, csendes ház, hatalmas teraszokkal, és közösségi terekkel eladó.

Szent Donát utca, 750 nm telek, 155 nm kétszintes, 4 szobás felújított ház, plusz 72 nm felújításra szoruló ház. A tetőterasz 20 nm, a terasz 30 nm, hatalmas nyári konyha, tároló.

A 2000-ben épített, kétszintes családi házat teljes körűen felújították 2018-ban, ekkor kerültek be a hatalmas, kétrétegű, műanyag nyílászárók, új burkolatot kapott minden, valamint 20 cm szigetelést a ház.

A telek 750 nm, osztatlan közös tulajdonú, az utcafronton található kisebb házzal. A megosztási szerződés rögzíti, hogy melyik telek kihez tartozik.

A délnyugati fekvésű, csodás panorámával rendelkező nappali hatalmas üvegfelületein keresztül csodálhatjuk az évszakok változásait. A nagy méretű teraszok kellemes kikapcsolódást nyújtanak. Lehetőség van bográcsozásra, medencézésre, sütögetésre. A kertben még egy szerszámtároló is elhelyezkedik, a telken van lehetőség 2-4 autó parkolására. A hatalmas, és jól felszerelt nyári konyha lehetőséget biztosít családi rendezvények megtatására. A nyári konyha teljes berendezése, a medence, jakuzzi is a vételár részét képezik.

A meleget gáz cirkó biztosítja, a fűtésátalány 18 ezer forint, minden mérőóra külön van, a teljes rezsi kb 50 ezer forint.

A lokáció remek, autóval a Belvárosban lehetünk 15 perc alatt, a tömegközlekedése is jól megoldott.

A ház a teljes bútorzattal együtt eladó, és hamar költözhető.

A kisebb lakást, mely 72 nm a leendő tulajdonos a saját ízlése szerint alakíthatja ki, akár lakásnak, akár vállalkozásnak. Esetleg szépségszalon, fodrászat is kerülhetne ide.

Ajánlom a házat családoknak, akik Budapesten dolgoznak, esetleg home offise-ban, mert közel a városhoz, de madárcsicsergésre, és teljes nyugalomra, csendre ébredhetnek itt reggelenként. Több generáció összeköltözésére is alkalmas a kisebb lakás felújításával. A házat CSOK-ra is meg tudja vásárolni, kedvezményes hitellel, illetékmentesen, a legkisebb gyermek 25 éves koráig.

A közelben halad a kék túra útvonala, fantasztikus kirándulóhelyek vannak a környéken, a Nagy-kevély, a Teve-szikla, az Egri vár másolata, levendulamező, valamint egy horgásztó.

Az ingatlan első megtekintési napja: 2023. november 26. vasárnap

Amennyiben felkeltette érdeklődését az ingatlan, kérem keressen bizalommal.

Ingatlanirodánk teljeskörű hitelügyintézést biztosít.

Családi ház részletei

Ár: 149 900 000 Ft
Méret: 227 négyzetméter
Azonosító: 11359202
Irodai azonosító: 308142
Cím: Szent Donát
Telek: 750 négyzetméter
Ingatlan állapota: Felújított
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Cirkó
Fűtés módja: Gáz
Komfort fokozat: Összkomfort
Egész szobák: 4

Egyéb jellemzők

  • Terasz

Hasonló családi ház hirdetések

Eladó családi ház

Pilisborosjenő

Zöld, zöld, zöld… és még több zöld! Ennek az eladó családi háznak ...

Eladó családi ház

Pilisborosjenő

Pilisborosjenő csendes utcájában megvásárolható KITŰNŐ állapotú N+4 ...

Hasonló családi ház hirdetések

Eladó családi ház

Pilisborosjenő

Zöld, zöld, zöld… és még több zöld! Ennek az eladó családi háznak ...

Eladó családi ház

Pilisborosjenő

Pilisborosjenő csendes utcájában megvásárolható KITŰNŐ állapotú N+4 ...