Eladó családi ház Pilisszántó 119 000 000 Ft

Leírás

PILISSZÁNTÓN PANORÁMÁS, SZÉP CSALÁDI HÁZ, NAGY TERASSZAL, ÉLHETŐ KERTTEL

Pilisszántó szélén, csendes zöldövezetben, hegyekre panorámás, 2005-ben épült, jó állapotú, folyamatosan karbantartott családi ház, gyümölcsfákkal, örökzöldekkel beültetett telken. Zártkert besorolású.

Az alsó szinten a tágas, 30 m2-t meghaladó amerikai konyhás nappali mellett egy hálószoba és egy zuhanyzós fürdőszoba található, a felső szinten pedig a két nagy háló mellett egy kádas fürdőszoba. Minden helyiség ablakos, redőnnyel, szúnyoghálóval ellátott. Az emeleti erkélyre a közlekedőből is, és az egyik szobából is nyílik ajtó. A fűtést és a melegvizet gáz cirkó adja, a parkettás helyiségekben lapradiátorok vannak, a járólapos helyiségekben padlófűtés.Lent egy hatalmas, fedett terasz kapcsolódik a házhoz, ahová a családi asztaltól kezdve a grillsütőig minden kifér.

A kertben külön dobogó jelzi a mobil medence helyét, de az 1200 m2-es alapterületen ha valaki épített medencét, vagy pingpong asztalt, kemencét, veteményest, stb. szeretne, az is megvalósítható. A kertben fúrt kút is található. Igény esetén több szoba is kialakítható, a fenti részen a szobák felezésével, de a lenti terasz egy része is akár beépíthető.

A ház mellett egy önálló 35 m2 körüli, szintén szigetelt lakrész is található a telken (eredetileg garázs volt), nappalival, hálófülkével, zuhanyzós fürdőszobával, funkcionálhat vendégházként, szülőnek-gyereknek, de még akár befektetésként is hasznosítható.

Az elektromos kapubejárótól a fedett kocsibeállóig praktikus, télen fűthető gépkocsilehajtó vezet.

A településen iskola, óvoda, közért, posta, gyógyszertár, stb. található, de a szomszédos nagyobb településen, Pilisvörösváron minden van. Budapesttől mindössze csak 25 km, gépjárművel a legegyszerűbben a 10-es úton, vagy kisebb kerülővel Pomáz felől közelíthető meg. A háztól 6-8 perces sétatávolságra van a Árpád-hídhoz érkező távolsági busz megállója, vagy kb. 3 kilométer a Pilisvörösvári vasútállomás - busszal elérhető - ahonnan a Nyugati Pályaudvar 20-25 perc.

Referencia szám: HZ033546

Családi ház részletei

Ár: 119 000 000 Ft
Méret: 162 négyzetméter
Azonosító: 11305784
Irodai azonosító: HZ033546-4454224
Telek: 1243 négyzetméter
Ingatlan állapota: Átlagos
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Cirkó
Fűtés módja: Gáz
Kor: 11-20 éves
Szintek száma: Földszintes
Egész szobák: 3
Fél szobák: 1

Térkép

Hasonló családi ház hirdetések

Eladó családi ház

Pilisszántó

PILISSZÁNTÓN PANORÁMÁS, SZÉP CSALÁDI HÁZ, NAGY TERASSZAL, ÉLHETŐ KERTTEL Pilisszántó ...

Hasonló családi ház hirdetések

Eladó családi ház

Pilisszántó

PILISSZÁNTÓN PANORÁMÁS, SZÉP CSALÁDI HÁZ, NAGY TERASSZAL, ÉLHETŐ KERTTEL Pilisszántó ...