Eladó családi ház Pilisszántó 52 900 000 Ft

Leírás

Eladó ház csodás kerttel, meseszép panorámával!

Pilisszántó zöldövezeti részén! Hatalmas, 1342 nm-es telken kínálunk eladásra egy minden igénynek megfelelő, 1+2 szobás takaros házat. Összkomfortos, cirkófűtésű lakás. A hasznos alapterület 55 nm. A teljes bruttó alapterület 74 nm.

A szilárd tüzelés egy kandallóval helyreállítható, megőrizték a kéményt. A kombi-cirko adja a melegvizet, de megőrizték az újszerű villanybojlert is. Minden közmű bekötve és a vezetékes víz mellett rákötve a csatornahálózatra is. Saját gyűrűs ásott kútja is van, ezt öntözésre használják. Egy hatalmas, kb. 20 köbméteres betonozott és zárt vízgyűjtő ciszterna egészíti ki az öntözőrendszert. A ház belül kifogástalan állapotú, azonnal költözhető (legfeljebb egy tisztasági festés szükséges). Kívül karbantartott, pedáns kis épület, felújított tetővel, amelyről az esővizet saját rendszer vezeti a ciszternába. Hatalmas külső terasz néz le három oldalról a völgyre, elképesztő panorámával. A szuterén szint egy 20 nm-es többfunkciós gazdasági helyiség. Mosókonyha, tározó, spájz, műhely, raktár egyben, illetve a kerthez egy külön WC-t is alakítottak itt ki.

A ház 1986-ban épült, és 2019-ben teljes felújításon esett át. A kertet nagy szakértelemmel művelték. Többféle szilva, kajszi-és őszibarackok, körte, alma, naspolya fák gondosan ápolva jósolnak bő termést. A virágok tárháza leírhatatlan, több tucat fajtájuk fellelhető, még télen nyílók is, Rododendronok, díszfák, örökzöldek és cserjék és egy sziklakert színesítik a kertet. A telek 1343 nm-es, füvesített, ápolt és gondozott, a kerítéseket díszcserjék és orgonasövény egészíti ki.

A rezsi alacsony, a gázfogyasztás bőven belefér a kedvezményes kategóriába. A helyi közlekedést a Volánbusz járatai jelentik.

Referencia szám: HZ099229

Családi ház részletei

Ár: 52 900 000 Ft
Méret: 55 négyzetméter
Azonosító: 11276726
Irodai azonosító: HZ099229-4460017
Telek: 1343 négyzetméter
Ingatlan állapota:
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Cirkó
Fűtés módja: Gáz
Kor: 21-50 éves
Szintek száma: Földszintes
Egész szobák: 1
Fél szobák: 2

Térkép