Eladó családi ház Pomáz 139 000 000 Ft

Leírás

Pomáz Szelistye városrésben, 2009-ben épült, nappali, 3 hálószobás két fürdőszobás családi ház. A település Budapesttől 2,37 km-re északra, Budakalász és Szentendre szomszédságában helyezkedik el, a Pilis hegység kapuja. Nagy- és Kis-Kevély hegyek aljában.

Az épület belső kialakításánál fontos volt az átláthatóság és jó hasznosíthatóság, az előszobából balra a csodás panorámával megáldott nappali-konyha-étkező kapott helyet, balra pedig a család intimebb tere a szobákkal és fő fürdőszobával. A telek lejtős, így a ház kialakítása ennek megfelelően történt, a földszinten egy kétállásos garázs, mosókonyha, kazánház kapott helyet, egy fedett terasszal (igény esetén akár egy kétszobás kislakás is kialakítható benne), felette pedig a lakrész. Mint ahogyan a telek, az utca is lejtős, de kiemelt figyelmet fordítanak a hó- és jégmentesítésére. Telke lépcsőzetesen kialakított, parkosított.
Az épület alig múlt 10 éves, tisztasági festést követően azonnal költözhető, energetikai besorolása BB, így zöldhitellel is finanszírozható.
Amennyiben kérdése merül fel, vagy szeretné megtekinteni az ingatlant, hívjon bizalommal, állok rendelkezésére.
Hitel- és biztosítás ügyintézésében is állunk rendelkezésre minden meglévő és jövőbeni Ügyfelünk számára, méghozzá teljesen ingyenesen, ráadásul az ország egyik legfelkészültebb Hitelügyintéző segítségével, így az sem akadály, ha a vételár nem áll rendelkezésre egy összegben (nem csak az Otthon Centrum kínálatában szereplő ingatlanokra).

Családi ház részletei

Ár: 139 000 000 Ft
Méret: 170 négyzetméter
Azonosító: 11379242
Telek: 600 négyzetméter
Ingatlan állapota: Átlagos
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Kérdezzen rá a hirdetőtől »
Fűtés jellege: Cirkó
Egész szobák: 4

Egyéb jellemzők

  • Csatorna
  • Garázs
  • Kábel TV
  • Melléképület
  • Parketta
  • Pince
  • Terasz

Hasonló családi ház hirdetések

Eladó családi ház

Pomáz

A Bird Project bemutatása Nyissa ki álmai otthonának ajtaját ebben a lenyűgöző ...

Hasonló családi ház hirdetések

Eladó családi ház

Pomáz

A Bird Project bemutatása Nyissa ki álmai otthonának ajtaját ebben a lenyűgöző ...