Eladó családi ház Rábapatona 89 000 000 Ft

Leírás

BEJÁRATOTT VENDÉGLÁTÓHELY GYŐRTŐL 15 km-re!

Rábapatonán keresi új tulajdonosát egy 111 m2 alapterületű vendéglátóegység, mely zöldövezetben, vízpart melletti, kellemes környezetben található. Az épület szerkezete tégla, a tető cserép borítással ellátott (beázásmentes), nyílászárói 2 rétegű bukó-nyíló műanyag ablakok, a mennyezet gipszkarton, a belső tér padlóburkolata járólap..Az ingatlan 3 x 16 Amperrel, ipari árammal ellátott. Fűtése konvektoros gázfűtés, a kellemes hőfokról nyáron mobilklíma gondoskodik. A járható födém beépíthető tetőteret rejt, ahol akár vendégszobák, lakrészek kialakíthatóak. Az épület körül egy 5 x 8 m-es fedett terasz, valamint egy vadonatúj 5 x 10 m-es nyitott terasz szolgáltat kényelmes teret az ide érkezőknek. A telek 3 oldalról fém oszlopokon elhelyezett dróthálós kerítéssel rendelkezik.

A vendéglátóhely jelenleg italokat, kávét, hideg-melegszendvicseket, rétest, fagylaltot, jégkrémet árusít. Emellett számtalan rendezvénynek helyszíne, mint például darts verseny, születésnap, esküvő, közös foci EB szurkolás, koncertek, táncrendezvények, (melyhez hatalmas sátor kerül felállításra), gyermektáborok, kézművesprogramok, egészségpiacok és még sorolhatnám tovább.Az üzemeltető 12 mFt-os elnyert eszközbeszerzési pályázattal rendelkezik, mely 50%-os finanszírozottságú (tehát 6 mFt visszajár)

Amennyiben szívesen vinné tovább a fent leírt tevékenységeket, befektetne a vendéglátásba és idegenforgalomba, vagy valami egész más célra, de fantáziát lát az ingatlanban, keressen bátran és tekintse meg személyesen.

Referencia szám: HZ021503-NOK

Családi ház részletei

Ár: 89 000 000 Ft
Méret: 111 négyzetméter
Azonosító: 11403707
Irodai azonosító: HZ021503-4684278
Telek: 1366 négyzetméter
Ingatlan állapota: Átlagos
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Konvektoros
Fűtés módja: Gáz
Komfort fokozat: Összkomfort
Kor: 50 évesnél régebbi
Szintek száma: 1 szint
Egész szobák: 2

Térkép

Hasonló családi ház hirdetések

Eladó családi ház

Rábapatona

Győr vonzáskörzetében, Győrrel gyorsforgalmi úttal és vasúttal is összekötött ...

Hasonló családi ház hirdetések

Eladó családi ház

Rábapatona

Győr vonzáskörzetében, Győrrel gyorsforgalmi úttal és vasúttal is összekötött ...