Eladó családi ház Ráckeve 129 000 000 Ft

Leírás

Ráckevén, egy csendes mellékutcában eladó ez a minden igényt kielégítő, hangulatos nagy terekkel rendelkező családi otthon, egy utcányira a Duna partjától.

Mint minden általunk kezelt ingatlannál, úgy erről a házról is virtuális bemutatót készítettünk, így online is bejárhatod. A virtuális bemutatót lehetőség szerint mellékeljük a hirdetéseinkhez, de ha nem találnád, akkor keress minket, szívesen elküldjük!
https://my.matterport.com/show/?m=8bg6JUYuMMC

A Duna kézzelfogható közelsége, és a csendes mellékutca garantálja ennek az otthonnak a nyugodt, családias hangulatát. Emellett a nagy, világos terek, a csodálatosan karbantartott, különleges növényekkel teli kert, a két nagy - akár télen is használható - terasz és az áramoltatóval rendelkező medence szolgálja a tulajdonosok mindenkori kényelmét.

A ház 2010-ben esett át egy teljes felújításon, ekkor a teljes víz- és villanyhálózat, az összes nyílászáró ki lett cserélve. A melegvízbe és a medence fűtésébe besegít a napkollektor, valamint a ház elő lett készítve a napelemek fogadására.

A ház alatt egy - akár lakrésszé is alakítható - 80 nm-es szuterén szint van, ide lehet beállni egy autóval, valamint 3 nagyobb szoba kapott itt helyet.
A földszinten egy gyönyörű, 70 nm-es nappali/étkező lehet a családi élet központja, mely hatalmas ablakokkal és a medence/kert felé nyíló nagy teraszajtóval bír, így a nap minden időszakában világos. Az étkező egy légtér a nappalival, de bútorral, valamint egy egy lépcsőnyi szinttel mégis jól elkülönül attól. A földszinten van még két nagy méretű háló (melyből egyik jelenleg a home office, itt szintén működő kandallót találunk), egy fürdő/wc, valamint egy külön wc.
A konyha egészen különleges elrendezésű, és a felhasznált anyagok is egyediek.
A nappaliban működő, hozzáértő kezek által egyedileg épített kandalló segít a téli hangulat megalapozásában. (extra: a kandalló és a konyhapult ugyanazon kőből került kialakításra!)

Az emeleten további 2 teljes értékű és egy fél hálószoba, fürdőszoba/wc, valamint egy gardrób szoba került kialakításra, picit több, mint 40 hasznos négyzetméteren.

A telek 650 nm, gyakorlatilag teljesen parkosítva.
A ház főbejárata egy nagy 30 nm-es teraszról nyílik, melyen akár rossz időben is használható. A medence mellett még egy nagy, 30 nm-es terasz van, melyben egy működő kandalló is helyet kapott. A medencéhez sportoláshoz alkalmas áramoltató is jár.
A kert növényeit a fúrt kútra kötött locsolórendszer látja el vízzel.
A telek a szomszédok felől beláthatatlan, valamint automata világítással felszerelt.
A kerti házba befér a tüzelő, valamint az összes szerszám, gép.
A ház alatti garázsba 1 autó, míg az autóbeállóra 3 további autó tud beállni.

A ház fűtését a már két említett kandalló mellett modern gázkazán látja el padlófűtéssel az egész házban (a szuterén szinten radiátorokkal). Emellett 3 klíma is beszerelésre került.
A házban mozgásérzékelős riasztó garantálja a biztonságot.

Családi ház részletei

Ár: 129 000 000 Ft
Méret: 276 négyzetméter
Azonosító: 11244506
Irodai azonosító: 302360
Cím: Rezeda
Telek: 650 négyzetméter
Ingatlan állapota: Felújított
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Egyéb
Fűtés módja: Gáz
Komfort fokozat: Dupla komfort
Egész szobák: 6
Fél szobák: 1

Egyéb jellemzők

  • Garázs
  • Terasz

Hasonló családi ház hirdetések

Eladó családi ház

Ráckeve

Kitűnő befektetés! Hatalmas, nagyon jól kiadható ház. RÁCKEVÉN ...

Eladó családi ház

Ráckeve

RÁCKEVÉN 4 SZOBA + NAPPALIS, KIVÁLÓ ÁLLAPOTÚ CSALÁDI HÁZ ÜZLETTEL, ...

Hasonló családi ház hirdetések

Eladó családi ház

Ráckeve

Kitűnő befektetés! Hatalmas, nagyon jól kiadható ház. RÁCKEVÉN ...

Eladó családi ház

Ráckeve

RÁCKEVÉN 4 SZOBA + NAPPALIS, KIVÁLÓ ÁLLAPOTÚ CSALÁDI HÁZ ÜZLETTEL, ...