Eladó családi ház Sajószentpéter 12 900 000 Ft

Leírás


FIATALOK FIGYELEM!

Álmaid otthona vár rád MEGFIZETHETŐ ÁRON Sajószentpéteren! Ez az ingatlan tökéletes választás, ha saját elképzeléseid szerint szeretnéd kialakítani otthonodat. Az 1970-ben épült, földszintes, ikres beépítésű ház FELÚJÍTANDÓ ÁLLAPOTBAN található, ezáltal TELJES KREATIVITÁSOD kiélheted a felújítás során.

Az ingatlan egy CSENDES, CSALÁDIAS KÖRNYEZETBEN fekszik, utcai frontra néző kilátással és DÉLNYUGATI TÁJOLÁSNAK köszönhetően napfényes helységekkel. A telek mérete impozáns 1360 nm, ami bőven elegendő teret biztosít sportoláshoz, játéktér kialakításához vagy akár kertészkedéshez.

Az ingatlan 77 nm alapterületű, összesen 3 éa fél SZOBÁVAL, amelyeket kedved szerint alakíthatsz ki. A házat gáz cirkó rendszer fűti, így biztosítva a hűvösebb időkben is a megfelelő meleget. Az épület ugyan nem rendelkezik szigeteléssel, de a felújítás során ezt is könnyedén orvosolhatod.

További előny, hogy parkolási lehetőség is biztosított az udvaron. Bár az épület jelenleg nem rendelkezik sem beépített tetőtérrel, sem erkéllyel vagy terasszal, a hatalmas telek ezt bőven kompenzálja, így kényelmesen élvezheted a szabadtéri tevékenységeket.

Az ingatlan pincével rendelkező melléképülete is ideális tárolási lehetőséget biztosít.

 

Amennyiben hitelre volna szükséged a vásárláshoz, pénzügyi szakértőnk bankfüggetlen, egyedi ajánlatokkal segít a vásárlás során, és díjmentesen végigkísér az egész folyamaton!

 

Ha szeretnéd szakértő kezekben tudni ingatlanügyeidet, vagy pénzügyi tanácsadásra van szükséged, NE HABOZZ! Keress minket egyedi, személyre szabott ajánlatainkért és tapasztald meg a professzionális szolgáltatást! Tegyél egy lépést álmaid otthona felé most!

Családi ház részletei

Ár: 12 900 000 Ft
Méret: 77 négyzetméter
Azonosító: 11432034
Irodai azonosító: 698900495
Telek: 1081 négyzetméter
Ingatlan állapota: Átlagos
Jelleg: ikerház
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Cirkó
Komfort fokozat: Összkomfort
Egész szobák: 3
Fél szobák: 1

Hasonló családi ház hirdetések

Eladó családi ház

Sajószentpéter

A képek a lakás állapotát megfelelően tükrözik, némi ...

Hasonló családi ház hirdetések

Eladó családi ház

Sajószentpéter

A képek a lakás állapotát megfelelően tükrözik, némi ...