Eladó családi ház Sárvár 255 000 000 Ft

Leírás

Sárváron eladó, egy két épületegyüttesből álló villaépület, hatalmas parkolóval.

Batthyány utca, az összeközműves telek mérete 1031 nm, a két épület összesen 893 nm, összesen 20 szoba, nagy, kb 20 autó számára elegendő gépkocsibeálló, raktár, tároló, pince.

A villaépületek Sárvár Belvárosától pár percnyire találhatóak, a megközelítése tömegközlekedéssel és autóval is jól megoldott.

Az utcafronthoz képest a jobb oldali épületrész 2003-ban épült, és 2021-ben teljes körű felújításon esett át. Ekkor kapott új, többrétegű nyílászárókat, fűtésrendszert, szigetelést, légtechnikai rendszert. Újszerű esztétikai és műszaki tartalommal bíró épület.
A bal oldali épületrész az 1940-es években épült, korábban családi házként funkcionált, 4 szintes épület (pince, földszint, 1. emelet és tetőtér). Jelenleg raktározás folyik ebben az épületben, fűtésrendszere külön megoldott. Többször voltak kisebb felújítások, de az eredeti, fa nyílászárók vannak, eredeti parketta. A hatalmas, elegáns belmagasság, és terek tükrözik a nagypolgári hangulatot.

Az udvar teljesen körbekerített, burkolt, kamerákkal, riasztórendszerrel, elektromos autótöltő pontokkal felszerelt. Szendvicspanelből épült raktár került kialakításra. Jelenleg 4 albetétként van bejegyezve a Földhivatalba, de egy egységként funkcionál. Szeretnék egyben értékesíteni.

Ajánlom az ingatlant telephelynek, cégközpontnak, vendégháznak, panziónak, orvosi rendelőnek. Cége mellett úgy tudna ott lakni a családi házában, hogy szemmel tarthatja vállalkozását.

Amennyiben felkeltette érdeklődését az ingatlan kérem keressen bizalommal.

Ingatlanirodánk teljeskörű hitelügyintézést biztosít.

Családi ház részletei

Ár: 255 000 000 Ft
Méret: 893 négyzetméter
Azonosító: 11359183
Irodai azonosító: 308325
Telek: 1099 négyzetméter
Ingatlan állapota: Felújított
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Cirkó
Fűtés módja: Gáz
Komfort fokozat: Összkomfort
Egész szobák: 15