Eladó családi ház Sátoraljaújhely 52 000 000 Ft

Leírás


- Közvetlenül a tulajdonostól eladó ingatlan, ami az ingON rendszerén keresztül került meghirdetésre.

- Kérjük telefonon erre az ingatlan azonosítószámra hivatkozva érdeklődjön: 691302575



Sátoraljaújhely településen kínálunk eladásra egy 350 nm-es telken elhelyezkedő, 3 szintes, 200 nm-es hasznos alapterületű sorházat, amiben 4 + 1 szoba található, gázkazán fűtéssel, valamint másodlagos padlófűtéssel és panorámás kilátással rendelkező felújított állapotú ingatlan.

A parkolás garázsban megoldott.



Sikeres adás-vétel esetén már 3 hónapon belül birtokba is vehető.



Az ingatlanhoz tartozik erkély/terasz, ami 20 négyzetméteres.

 

Eladó tulajdonostól, Sátoraljaújhely egyik legszebb, legcsendesebb részén, a Magas-hegy lábánál, kiváló szomszédok mellett egy eltolt szintes 170 m2-es lakóterületű (+30 m2 garázs és kazánház) családi ház.

Az ingatlan kiváló állapotú, 90%-ban felújított. A tetőszerkezet teljes cseréje 2019-ben történt meg, a ház kertre néző, nyugati és déli oldala 2021-ben 10 centi vastag hőszigetelést kapott. A nyílászárók cseréje is az elmúlt években megtörtént szigetelt, kétrétegű faablakokra és fából készült bejárati, valamint kerti ajtóra.

Rendkívül jó elosztású, jól berendezhető lakás, kelet-nyugati tájolásának és a hatalmas nyílászáróknak köszönhetően egész nap világos. Fűtése padlófűtés, gázkazánnal, illetve vegyes tüzelésű kazánnal oldható meg, a melegvizet villanybojler szolgáltatja éjszakai árammal. A keleti oldalra nyíló tetőtéri hálószobában hűtő-fűtő klíma is beépítésre került.



Helyiségei:

bejárati szinten: folyosó + mosdó/mosókonyha (12, 5 m2 - járólap), lejárattal a garázsba és a kazánházba

fél szinttel feljebb: előtér (4,6 m2 - járólap), melyből balra a hatalmas nappali (40 m2 - járólap), jobbra pedig egy hálószoba (12 m2 - laminált burkolat) és a konyha + kamra nyílik (16 m2 - járólap), szemből a fürdőszoba + WC közelíthető meg (6,3 m2 - járólap)

fél szinttel feljebb: egy nyitott helyiség, mely jelenleg dolgozóként funkcionál (12 m2 - padlószőnyeg)

tetőtér: előtér (6, 2 m2), melyből bal és jobb oldalra egy-egy szoba nyílik (32 és 25 m2 - laminált burkolat), szemben pedig a zuhanyzós fürdőszoba + WC található (3 m2)

A legfelső szinten egy tárolásra kiválóan alkalmas, kb. 4 m2-es nyitott helyiség található, ahonnan a padlásra is feljuthatunk.

A kisméretű, fákkal és bokrokkal gazdagon beültetett, hangulatos kertet a bejárati szint és a nappali felől is megközelíthetjük. A nappaliból kilépve egy 20 m2-es, fagyálló járólappal kövezett teraszra juthatunk ki.

Bár az ingatlan kertvárosi környezetben helyezkedik el, a városközpont és minden fontos hivatal, üzlet és iskola mégis 7-10 perc gyalogos távolságra található. A városi kórház és rendelőintézet 5-7 perc gyaloglással érhető el.

Családi ház részletei

Ár: 52 000 000 Ft
Méret: 200 négyzetméter
Azonosító: 11351811
Irodai azonosító: 691302575
Telek: 350 négyzetméter
Ingatlan állapota: Átlagos
Jelleg: sorház
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Központi
Egész szobák: 4
Fél szobák: 1

Hasonló családi ház hirdetések

Eladó családi ház

Sátoraljaújhely

Az Openhouse Miskolc Szentpáli utcai Ingatlaniroda kínálatában ...

Hasonló családi ház hirdetések

Eladó családi ház

Sátoraljaújhely

Az Openhouse Miskolc Szentpáli utcai Ingatlaniroda kínálatában ...