Eladó családi ház Siójut 48 000 000 Ft

Leírás

ELADÓ családi fészek Siófoktól 9km-re, Balatonszabaditól 2 km-re a Siófoki járásban Somogy megyében átmenő forgalomtól mentes családi házas utcában. A település Siófokkal a Sió-csatorna mentén kiépített kerékpárúttal is összekötött, természetesen szép táji környezetben fekszik a Balatontól 8 km távolságra.

https://my.matterport.com/show/?m=opnYpDYwZsv

A '80-as évek közepén épült 140 m2-es, félig alápincézett ház, mely 2 szintes, tetőtere beépített, 3+ 1 fél szobával rendelkezik, duplakomfortos, tégla építésű. Egyik nagy előnye a praktikus elosztása, amely a későbbiekben is jól variálható.
Központi ékessége a gyönyörű fehér cserépkályha, mely a konyha és a nappali között helyezkedik el, és a gázkazán mellett a ház melegét adja.A ház 2002-ben 5 cm-es külső szigetelést kapott, hőszigetelt fa nyílászárókkal rendelkezik, valamint minden ablakon redőnnyel.

Az emeleti hálószoba ablakából a Siójuti református templom látszik, ezen a szinten egy fürdőszoba, illetve egy 8m2-es erkéllyel rendelkező további háló került kialakításra.
A földszint dupla terasszal ellátott: egy a bejárati ajtónál (15m2), valamint egy a nappalihoz kapcsolódóan oldalt (9m2). Itt található továbbá a konyha, kamrával, előtér, külön illemhelyiség és fürdőszoba, nappali, vele szemben pedig egy további hálószoba.

Az emeleten a szobák melletti padlásterek külön tárolási lehetőséget adnak, kialakítható belőlük például gardrób, vagy játszószoba is, ugyanez igaz a 25 m2-es pincére, ahova egy csocsó, vagy szauna elhelyezésével gazdagíthatjuk a ház belső terét.
A háznak két bejárata van, egy az utcafront felől, egy pedig a kertből. Ablakai az udvarra néznek, kivétel ez alól az emeleti erkélyes háló, mely az utcára. Ennek a szobának a nyílászárói műanyagra lettek cserélve.
A ház szépen karbantartott, jó állapotnak örvend, igény szerint, könnyen alakítható pár elemének a modernizálásával (pince, beltéri ajtók, tető, fűtésrendszer-korszerűsítés).

Energetikai besorolása: D.

1116 m2-es telek tartozik hozzá, égigérő fenyőfával, mely a 2 diófa felé magasodva nyújt kellemes árnyékot. A kert nagysága és adottságai számtalan lehetőséget kínálnak, legyen szó akár grillezésről, saját kertészetről, medence, vagy kerti tó telepítésről.
Ha érdeklődik a ház iránt, akkor egy előzetes beszélgetés után összekötjük a tulajdonossal, aki személyesen fogja bemutatni azt. Várom hívását!

Családi ház részletei

Ár: 48 000 000 Ft
Méret: 140 négyzetméter
Azonosító: 11396054
Irodai azonosító: 316680
Cím: Petőfi Sándor
Telek: 1120 négyzetméter
Összesített energetikai besorolás: D
Ingatlan állapota: Átlagos
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Egyéb
Fűtés módja: Gáz
Komfort fokozat: Dupla komfort
Egész szobák: 3
Fél szobák: 1

Egyéb jellemzők

  • Terasz

Hasonló családi ház hirdetések

Eladó családi ház

Siójut

A LIDONHOME siófoki irodája eladásra kínálja ezt a családi házat:Az ...

Hasonló családi ház hirdetések

Eladó családi ház

Siójut

A LIDONHOME siófoki irodája eladásra kínálja ezt a családi házat:Az ...