Eladó családi ház Sobor 59 990 000 Ft

Leírás

Ha egy igazán nyugodt helyen szeretne élni, ahol valóban élvezheti a csendet és igazán ki tud kapcsolódni, akkor ez az ingatlan egy tökéletes választás lehet az Ön számára.
Megvételre kínálok két családi házat egy telken belül. A főépület mellett egy vendégház is kialakításra került, de a vendégház is teljes értékű ház, lakhatásra is kiválóan alkalmas.
A nagyobbik ház egy része a 70-es években épült, a hátsó része pedig 2022-ben. A ház teljes átalakításon ment keresztül, minden vezeték ki lett cserélve, az aljzat le lett betonozva, arra került járólap, illetve laminált padló.
A fűtésről gázkazán gondoskodik radátoros hőleadókkal, ezen kívül egy gyönyörű cserépkályha is ki lett alakítva, illetve egy hűtő-fűtő klíma is rendelkezésre áll.
A házba belépve egy tágas előszobába érünk, ahonnan az étkező és konyha könnyen elérhető. A konyha szinte teljesen új, nincs két éve, hogy ki lett alakítva. A legmodernebb eszközök találhatóak benne, ami fontos, a konyhabútorok és konyhai eszközök nem képezik az ár részét, ezek felár ellenében maradnak az ingatlanban. A sütő, indukciós főzőlap szagelszívóval, mosogatógép, mikro, hűtő mind nagyon jó minőségűek (NEF, Bosch).
A konyhából egy hálószoba érhető el, ahol egy gyönyörű cserépkályha is található. Ez a szoba utcafronti elhelyezkedésű.
A házban a másik irányba elindulva a tágas fürdőszobába, illetve egy hálószobába érkezünk, ahonna egy hatalmas, világos nappali található. Innen szintén kijuthatunk a teraszba, illetve a kertbe.
A kertben az 50nm-es vendégház mellett egy 20 nm-es szerszámtároló is megtalálható.

A ház, illetve a melléképületek teljes bútorzattal együtt eladó, kivételt képez a konyhabútor, és a konyhai eszközök,illetve egy darab televízió, melyek felár ellenében maradnak.

A ház gyorsan birtokbavehető, per-és tehermentes. Ha szeretné megtekinteni, keressen bizalommal!

A jelen hirdetésben rögzített, az ingatlannal kapcsolatos adatok, információk a megbízó tájékoztatása alapján kerültek meghatározásra.

Családi ház részletei

Ár: 59 990 000 Ft
Méret: 160 négyzetméter
Azonosító: 11387866
Irodai azonosító: 316527
Telek: 1800 négyzetméter
Ingatlan állapota: Átlagos
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Kérdezzen rá a hirdetőtől »
Fűtés jellege: Egyéb
Fűtés módja: Gáz
Komfort fokozat: Összkomfort
Egész szobák: 5

Egyéb jellemzők

  • Terasz