Eladó családi ház Solt 11 900 000 Ft

Leírás

Eladó egy 65 m² alapterületű, utcai nézetű családi ház Solton, frekventált helyen. Az ingatlan egy 1 043 m²-es telken helyezkedik el, ígéretes lehetőséget kínálva mindazok számára, akik nyugalomra és saját térre vágynak.

A telken megtalálható egy fúrt kút és egy ásott kút is, ami a kert öntözését és egyéb háztartási felhasználást kényelmessé és gazdaságossá teszi. Az udvarban található egy 6 m²-es melléképület, amely alatt pince húzódik, így kiváló tárolási lehetőségeket biztosít.

A ház belső elrendezése nagyon jó, két hatalmas, tágas szobát, egy étkezőt, egy előteret, valamint egy fürdőszobának kialakítható helyiséget foglal magában. Az épület alapja megbízható, beton és blokk téglából épült, biztosítva a stabil és tartós szerkezetet. A fűtés kályhával megoldható, a kémény már kiépített, így a hideg hónapokban is meleg és otthonos környezetet teremthetünk.

Amennyiben Ön egy nyugodt helyen, kényelmes és praktikusan elosztott házat keres saját családja számára vagy befektetésként, ne hagyja ki ezt a ritka lehetőséget Solt városában!

A környék jellemzői igazán kedvezőek; nyugodt, csendes és biztonságos környezet várja az új lakókat. A közelben található bolt, óvoda, iskola és buszmegálló, amely megkönnyíti a mindennapokat. A jó szomszédság tovább erősíti ezt a kellemes, közösségi atmoszférát, ami különösen családok számára ideális.

Az ingatlan per és tehermentes, nem lakott, jelentős előnyt jelentve azok számára, akik azonnal szeretnék birtokba venni új otthonukat.

További információért és az ingatlan megtekintéséért keressen bizalommal!

Családi ház részletei

Ár: 11 900 000 Ft
Méret: 65 négyzetméter
Azonosító: 11356407
Irodai azonosító: HZ023942-4575606
Telek: 1043 négyzetméter
Ingatlan állapota: Átlagos
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Kérdezzen rá a hirdetőtől »
Fűtés jellege: Egyéb
Kor: 50 évesnél régebbi
Szintek száma: Földszintes
Egész szobák: 2

Térkép