Eladó családi ház Solymár 92 900 000 Ft

Leírás

Solymár, Ürömhöz közeli, zöldövezeti részén, kifejezetten csendes, nyugodt utcában, 1060m2-es telken eladó két darab, összesen 306m2-es lakóteret kínáló, jó állapotú, minimális ráfordítással is költözhető, 1998-ban épült, tégla építésű, központi fűtéses, dryvit hőszigetelt családi ház.

A telken két épület kapott helyet (mindkettő eladó, az ár a teljes telket és mindkét házat tartalmazza). A nagyobbik ház belső két szintes, nappali + 5 szobával rendelkezik, 209m2-es. Szintenként egy-egy fürdőszoba, külön wc, étkezős, ablakos konyha, kamra, két külön gardrób, és egy mosókonyha helyiségek emelik felszereltségét. Két fedett, és egy nyitott terasz kapcsolódik a lakótérhez, melyek különböző tájolásuk okán akár a reggeli, akár az esti órákban is kellemes, csendes környezetet nyújtanak a pihenéshez, időtöltéshez.
A kisebbik házban egy nappali + 2 hálószobás, összkomfortos lakás kapott helyet, mely mellett egy garázs és egy nyári konyha helyiségek találhatóak még. A nyárikonyha és garázs átalakításával egy további, másfél szobás lakás kialakítható még.

Az épületek 1998-ban épültek téglából, a környékbeli sváb házak mintájára. Építésükkor is kiváló felszereltségnek örvendtek, mely kiváló műszaki állapotot biztosít a házaknak a mai napig, műszaki felújításuk így egyáltalán nem indokolt, a csövek, vezetékek korunk elvárásainak megfelelőek. Falazatukat dryvit hőszigetelés és színezés borítja, a tető mindkét épület esetében jó állapotú, cserép fedésű.

Mindkét ház gázkazán fűtéssel, külön - külön fűtésrendszerrel rendelkezik, a közműfogyasztás épületenként külön mérhető. A nyílászárók mindegyike a műanyag ablakokéval megegyező hőszigetelési képességgel rendelkező, magas minőségű fa ablak, az árnyékolást minden ablakon spalettákkal oldották meg, melyek szintén jó állapotnak örvendenek.
Az ingatlan kis ráfordítással, akár tisztasági festés után is költözhető, a tömör fa beltéri ajtók, a szerelvények, szaniterek, burkolatok mind jó állapotnak örvendenek. Az épületek HŐSZIGETELTEK.

A két külön épület, és a házak kedvező elrendezése okán az ingatlan kifejezetten ajánlom nagycsaládosok, több generáció, idős szülőkkel össze, vagy felnőtt gyerekektől külön háztartásba költözők számára is. Bérbeadásra, szálláshelyként is ideális választás, de akár a nagy házban való lakhatás mellett kis ház bérbeadása is plusz bevételt termelhet új tulajdonosa számára.

A házakat 1060m2-es telek veszi körül, mely részben jó állapotú térkő burkolattal fedett, részben fákkal, virágoskerttel beültetett. A locsolást gyűrűs kút is segíti. Kerti sütögetőhely is kialakításra került. Gépkocsibeállás a garázsban 2 autó számára, a térkövezett részeken további 4-5 jármű számára is lehetséges.

A környezet csendes, rendezett, de jó ellátottságú. Pár perc utazással bevásárlási lehetőségek, oktatási intézmények, sportolási, kikapcsolódási lehetőségek, orvosi ellátás mind elérhetőek. 3-4 perc sétányira számos buszjárat megállója elérhető, innen Volán járataival az Árpád hídi buszállomásra, míg a 218-as BKK busszal a Szentlélek térre (Árpád híd Budai hídfő) utazhatunk átszállás nélkül.

Az ingatlan irányára 92,9 M Ft, a két ház csak egyben megvásárolható.

Irányár: 92900000 Ft

Referencia szám: HZ080901

Családi ház részletei

Ár: 92 900 000 Ft
Méret: 306 négyzetméter
Azonosító: 11377102
Irodai azonosító: HZ080901-4628547
Cím: Solymári 306 nm-es ház eladó
Telek: 1060 négyzetméter
Ingatlan állapota: Átlagos
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Egyedi
Fűtés módja: Gáz
Komfort fokozat: Dupla komfort
Kor: 21-50 éves
Szintek száma: 1 szint
Egész szobák: 10

Egyéb jellemzők

  • Garázs
  • Padlás

Térkép

Hasonló családi ház hirdetések

Eladó családi ház

Solymár

Solymáron a települést keresztező Mátyás Kir. frekventált Fő-útja ...

Hasonló családi ház hirdetések

Eladó családi ház

Solymár

Solymáron a települést keresztező Mátyás Kir. frekventált Fő-útja ...