Eladó családi ház Somogyszentpál 49 900 000 Ft

Leírás



Kedves Érdeklődő!

Eladásra kínálok Önnek egy somogyi kis faluban Somogyszentpálon fekvő jó állapotú családi házat. Ez a falucska egy eldugott, nyugodt környezetben található 15 km-re Marcalitól. Kevés lakosa van, annak is egy része külföldi, aki valójában szeret nyugodt pihentető környezetben élni.
Ha Ön is ilyen beállítottságú, akkor ezt mindenképpen látnia kell. Semmi extrára nem kell gondolni, minthogy madárcsicsergésre fog ébredni és a mai magas árak mellett ahelyett, hogy boltba menne megvenni zöldségeit, gyümölcseit, belevághat ezek termesztésébe is.

Maga az épület építése a 70-es évekre tehető, 38-as téglából épült és erre jött rá dupla szigetelő vakolat. Tetőszerkezete jó, cserép borítja. A ház kifűtése nem megterhelő, de aki lehetőséget lát benne, további korszerűsítéssel javíthatja ennek az értékét. A ház fűthető alapterülete 150m2.
A ház fűtését Vaillant gázkazánnal oldották meg. Nyílászárói fából készültek. Belső része tiszta, rendezett, azonnal költözhető.
Az épületen kívűl található kisebb garázs és egy 25 m2-es gazdasági épület it.

Az ingatlan körbe van kerítve, ami egy 2721 m2-es területen fekszik.
Két szintje van. Ami fontos lehet, hogy a földszinten is kapott hálószoba kialakítását, így akár idős leendő tulajdonosa sem kell, hogy azon gondolkodjon, hogy hogy jut fel az emeletre.

Az épület belső elrendezése a következő:

Földszint: 1 nappali külön konyhával és külön étkező helységgel, valamint 1 fürdőszoba, 2 külön toalett és egy nagyobb közlekedő. Az életteret kibővítheti a terasszal, ahol kellemes időt tud eltölteni családjával, barátaival.

Felsőszint: 2 hálószoba, 1 mini közlekedő (forduló), valamint 1 fürdő toalettel. Ezen felül egy eldugott részben kialakítottak egy kis helységet, ez olyan, mintha nem felelé mennénk a padlásra, hanem ezen szobák mögött. Utóbbit majd személyesen mutatom.

Itt még megemlíteném, hogy ez a somogyi település a Balatonfenyvest összekötő kisvasút végállomása. Kedvelt úti céljának tekintik mindazok, akik szeretik a természetet.
Somogyszentpáltól néhány kilóméterre található a Marcali gyógy- és élményfürdő, ahol számtalan bevásárlási lehetőség találhatóak.

AZ INGATLAN TULAJDONVISZONYAI RENDEZETTEK, TEHERMENTES.

Ha ezen ajánlatom felkeltette érdeklődését, kérdése merülne fel, kérem jelezze. További videót tudok küldeni még megtekintés előtt.

Üdvözlettel: Kuti Andrea

Családi ház részletei

Ár: 49 900 000 Ft
Méret: 194 négyzetméter
Azonosító: 11427543
Irodai azonosító: 110929
Cím: Somogyszentpál
Telek: 2721 négyzetméter
Ingatlan állapota: Átlagos
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Kérdezzen rá a hirdetőtől »
Fűtés jellege: Cirkó
Egész szobák: 4

Egyéb jellemzők

  • Terasz