Eladó családi ház Surány 59 900 000 Ft

Leírás

TERMÉSZET-KÖZELSÉG *** AA ENERGETIKA *** ÚJSZERŰ ÖNÁLLÓ 3 SZOBÁS CSALÁDI HÁZ


ELADÓ a Szentendrei szigeten, csendes és nyugodt, festői környezetben, Pócsmegyer Surány (III.) településrészén egy újszerű, amerikai konyhás nappali plusz két hálószobás, modern családi ház Budapesttől 25 perc távolságra. A 61 m2-es hasznos alapterületű családi ház 2022-ben lett kész, és azzal az igénnyel készült, hogy egy család kényelmes otthona legyen egy csendes, békés, természetközeli helyen – elérhető távolságra Budapesttől.

Az utcáról megérkezve, autóval két elektromos kapun is beállhatunk: a ház előtti és a ház mögötti térkövezett részre, 2-2 autóval is akár. A hátsó részen így 3 lépés távolságban vagyunk a kerti tárolótól (7 m2, szigetelt, villany be van vezetve). A ház előtti térköves részről közvetlen megközelíthető az enyhén emelt szintű terasz, valamint a ház bejárata.

A kellemes méretű előtérből nyílik az előszoba – minden helyiséggel (az amerikai konyhás nappali étkezővel, kamrával balra; a fürdőszoba wc-vel és zuhanyzóval egyenesen, továbbá jobbra a két külön szoba), valamint egy külön mellékhelyiség.

AZ INGATLAN ÖSSZKÖZMŰVES (víz, csatorna, villany, és – bár nincs használatban – a gáz is be van vezetve), energia-besorolása AA! Klíma egyelőre nincs a házban, mert a remek hőtartás miatt nem volt indokolt, de az elektromos kiállások elő vannak készítve, tehát könnyedén telepíthető utólag. Az építkezés teljes menete fotókkal van dokumentálva, bármilyen műszaki ellenőrrel, szakemberrel átvizsgálható a ház, büszkén mutatjuk mindenkinek!


ÉPÍTÉSZETI ÉS HŐTECHNIKAI SZEMPONTBÓL a kor legszigorúbb követelményeinek felel meg az ingatlan:
– Falait fa vázszerkezet biztosítja (csak úgy, mint bármely tégla építésű ház beépített tetőterét), melyet 15 cm vastag kőzetgyapot plusz 10 cm nikecell hőszigeteléssel láttak el – kívülről vakolt-színezett, belülről pedig glettelt-festett gipszkarton felülettel. A ház hőtartása tehát a mindösszesen 25 cm-es (!) oldalfali, valamint aljzat és födém hőszigeteléseknek, valamint modern nyílászáróknak köszönhetően kivételesen jó.
– A tartószerkezet felépítésénél különösen nagy figyelmet fordítottak arra, hogy a lehető legkevesebb legyen a hőhíd – ez tégla falazattal elképzelhetetlen.
– A ház csarnok rendszerű, ami azt jelenti, hogy a belső válaszfalak tetszés szerint áthelyezhetők, a helyiségek elosztása könnyen variálható: a statikát nem érinti a belső átalakítás.
– A könnyűszerkezetes házak állékonyságát meghatározó vízszigetelés is úgy készült, ahogyan a nagy könyvben meg van írva.
– A tetőszerkezet megerősített; dőlésszöge, valamint a ház fekvése pedig a legoptimálisabb később napelem és/vagy napkollektor telepítésére, melynek (és akár akkumulátoroknak is) a belső helye is elő van készítve! A fűtésről jelenleg elektromos Noirot francia fűtőpanelek gondoskodnak. A rezsi mindennel együtt 35-40e Ft/hó környékén mozog most is.

A KERT közel négyötöde csodásan zöldellő gyep (mely öntözéséről fúrt kút gondoskodik) – hangulatos előkerttel és gyönyörű, magas, nagy árnyékot adó fákkal a hátsó kertben, melyek középpontjában egy fedett teraszt terveztek – elektromos kiállással és térkövezéssel elő van készítve.

Habár Surány településrészen főként nyaralók találhatók, ez a ház lakóövezetben van – kedves szomszédokkal, páratlan környezetben, tíz perc-negyed óra sétatávolságra a Duna parttól. A közelben 2-3 perc sétával elérhető pékség és könyvesbolt, negyed óra - húsz perc sétával (biciklivel 6, autóval 4 perc) pedig élelmiszerbolthoz, általános iskolához, orvosi rendelőhöz és gyógyszertárhoz jutunk.

Tömegközlekedéssel Tahitótfaluba és Szentendrére tudunk eljutni közvetlen autóbusz járattal, míg autóval a Tahitótfalunál lévő hídon, vagy komppal minden irányba (Szentendre, Leányfalu / Dunakeszi, Göd, Vác) tudunk közlekedni.


Ha kérdése maradt, vagy csak szeretné megtekinteni, állok rendelkezésére!


https://youtu.be/M5fhIkRAzxM?si=o6NJXgc5nuk1hUzo

Családi ház részletei

Ár: 59 900 000 Ft
Méret: 61 négyzetméter
Azonosító: 11361311
Irodai azonosító: 4114
Telek: 659 négyzetméter
Rezsi: 35 000 Ft/hó
Ingatlan állapota: Újszerű
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Könnyűszerkezetes
Fűtés jellege: Villany
Fűtés módja: Villany
Komfort fokozat: Összkomfort
Kor: 1-5 éves
Elhelyezkedés: Udvari
Szintek száma: Földszintes
Egész szobák: 2
Nappalik: 1

Egyéb jellemzők

  • Csatorna
  • Garázs
  • Kábel TV
  • Melléképület
  • Padlás
  • Pince
  • Terasz