Eladó családi ház Szabadszállás 6 500 000 Ft

Leírás

ALKUKÉPES!Eladó Szabadszálláson egy felújítandó 70 nm-es családi ház – az ön álmai valóra válhatnak! Ha egyedi otthont szeretne teremteni magának és szeretteinek, ne keressen tovább.
A 70 nm alapterületű ingatlan jól szervezett, amit felújítás után a modern kor igényei szerint lehet kialakítani. A ház alaprajza lehetőséget ad a tágas és világos terek megteremtésére, ahol minden családtag számára elegendő tér van.

Az ingatlan egy nyugodt, családi házas környezetben helyezkedik el, így tökéletes választás lehet azok számára, akik a város zajától távol, de mégis közel a közösségi és alapvető szolgáltatásokhoz szeretnének élni. A ház jelenlegi állapota lehetőséget nyújt arra, hogy saját ízlése szerint alakíthassa és varázsolhassa otthonná.Szabadszállás ideális hely azok számára, akik a természet közelségét és a nyugalmas életmódot részesítik előnyben. A közvetlen közelben megtalálható boltok, iskolák és egyéb szolgáltatások, amelyek megkönnyítik a mindennapokat.Ne hagyja ki ezt a remek lehetőséget, hogy saját ízlése szerint alakíthassa ki álmai otthonát! Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma, és tegyen egy lépést otthona megteremtése felé!

Családi ház részletei

Ár: 6 500 000 Ft
Méret: 70 négyzetméter
Azonosító: 11416813
Irodai azonosító: HZ011155-4706763
Cím: Szabadszállási eladó 70 nm-es ház
Telek: 996 négyzetméter
Ingatlan állapota: Átlagos
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Vegyes
Fűtés jellege: Egyedi
Kor: 50 évesnél régebbi
Szintek száma: Földszintes
Egész szobák: 4

Térkép