Eladó családi ház Szada 32 500 000 Ft

Leírás


Megvételre kínálunk Szada egyik legszebb részén egy szerkezetkész, garázsos, HÓSZIVATTYÚS, teraszos, 116 nm-es, 4 szobás, 2 fürdős ikerházat. A teraszok együttes mérete 24 nm. Minőségi alapanyagokból, igényes kivitelezés jellemzi a projektet, ahol a biztonság és a kényelem mellett az energiatakarékosság volt a fő szempont. A ház átgondolt tervezésének köszönhetően kényelmes, otthonos, szellős, viszont ugyanakkor bővelkedik a reprezentatív, elegáns elemekkel. Az ingatlan klímájáról, valamint a használati melegvíz ellátásáról egy modern, energia takarékos, innovatív levegő-víz hőszivattyú gondoskodik H tarifás üzemeltetéssel.

Ennek köszönhetően a rezsi költségek minimalizálódnak.

 

A hőszivattyú a padlón keresztül fűt, míg a hűtést a mennyezeten keresztül adja le, így télen-nyáron egyöntetű kellemes lesz a hőmérséklet.

A hőmérséklet helyiségenként állítható.A meghirdetett ár a szerkezetkész állapotra vonatkozik!

A jelenlegi leírás alapján kulcsrakész állapotban, ikerházfelenként(lakásonként) is meg lehet rendelni.A telek összesen 1500 nm-es. Ikerház felenként ez 750 nm-t jelent.A fotók között megtalálható látványtervek, grafikák nem a a jelenlegi állapotot tükrözik, hanem csupán arra szeretnének rávilágítani, hogy ennek a beruházásnak milyen végeredményei lehetnek. Egy gyönyörűen berendezett otthont lehet varázsolni belőle.Ennél a beruházásnál most lehetősége van kompromisszumok nélkül egy olyan lakásba költözni, ahol Ön kiválaszthatja a hideg és meleg burkolatokat, szanitereket, valamint az egyéb kiegészítőket a családja legnagyobb megelégedésére, ez által személyre szabva álmai otthonát.

A kulcsra kész ár tartalmazza az elektromos redőny előkészítést, három rétegű nyílászárókat, riasztó előkészítést, kaputelefon és motoros kapu kiépítést, valamint napelem előkészítést. A gépjárművekkel az ingatlanhoz tartozó garázsban, fedett parkolóban vagy térkövezett beállón lehet biztonságosan parkolni.Igénybe vehető lehetséges kedvezmények:

CSOK

5% Áfa visszatérítés

Babaváró hitel

Illeték kedvezmény vagy mentesség.Helyiség lista a földszinten:

- Előszoba

- Háztartási helyiség

- Közlekedő

- Garázs

- Kamra

- 2 Terasz

- 4 Szoba

- 2 Fürdőszoba

- Amerikai konyha,

- Étkező

 

Az ingatlan biztonságos, nyugodt, csendes, kertes házas övezetében, Szada egyik legszebb részén található. A környék fejlett infrastruktúrájának köszönhetően bővelkedik a szociális intézményekben, bölcsőde, óvoda, általános iskola, orvosi intézmények, bevásárlási lehetőségek, találhatóak a közelben.Közlekedése kiváló az M3-as autópálya öt perc alatt elérhető.Hitel, CSOK igénylésben díjmentes ügyintézéssel állunk rendelkezésére! Nálunk kiválaszthatja az Ön számára legkedvezőbb ajánlatot.Várom megtisztelő érdeklődésüket.

Családi ház részletei

Ár: 32 500 000 Ft
Méret: 116 négyzetméter
Azonosító: 11377438
Irodai azonosító: 209001474
Telek: 750 négyzetméter
Ingatlan állapota: Átlagos
Jelleg: ikerház
Építőanyag: Tégla
Komfort fokozat: Dupla komfort
Kor: Új építésű
Egész szobák: 4