Eladó családi ház Szalaszend 6 500 000 Ft

Leírás

Szalaszend központi helyén felújításra szoruló ingatlan eladó alkalmi áron

Borsod-Abaúj-Zemplén vármegye encsi járásában, Szalaszend község központi részén eladóvá vált egy felújításra szoruló, melléképülettel és nagy telekkel rendelkező ingatlan.
Az ingatlan dupla fa nyílászárókkal szerelt. A padlózat két helyiségben parkettás, egyben PVC-s. Az étkező és a fürdőszoba járólappal fedett.
Az épület alapja kő, azonban teljes magasságban vályogtéglát is tartalmaz. A tető részben bitumenes lemez, részben cserép borítású. Két bejárattal rendelkezik. Az egyikből a főépületbe juthatunk, a másikból a fás közelíthető meg. Az épület teljes hosszában átjárható. A kialakítás parasztház jellegű. A helyiségek egymás után helyezkednek el, egymásból nyílnak.
Az ingatlan fűtése gázkonvektorral és kandallóval egyaránt megoldható.
Az épület komfortos. A konyha külön nem került kiépítésre, de a helye adott. A fürdőszoba és a WC külön helyiségben található.
A melléképületben két helyiség található. Nyárikonyha kialakítására alkalmas. Egyik helyisége alatt pince lett kialakítva.
Nézzük meg együtt, hogy milyen lehetőségek rejlenek ebben az ingatlanban!
Szalaszend félúton található Kassa és Miskolc között. Munkába járáshoz mindkét irányban tökéletes megoldás. Az M3 autópálya felhajtó Encsnél 8 km-re, Garadnánál 10 km-re található, tehát pillanatok alatt elérhető.

Helyiséglista
Előszoba – 5,28 m2
Szoba 1 – 18,99 m2
Szoba 2 – 13,36 m2
Szoba 3 – 9,1 m2
Étkező – 9,6 m2
Fürdőszoba – 3,73 m2
Spajz – 1,63 m2
Átjáró – 1,55 m2
WC – 1,5 m2

Családi ház részletei

Ár: 6 500 000 Ft
Méret: 64 négyzetméter
Azonosító: 11281527
Irodai azonosító: 305509
Ingatlan állapota:
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Vályog
Fűtés jellege: Konvektoros
Fűtés módja: Gáz
Komfort fokozat: Komfort
Egész szobák: 3