Eladó családi ház Székesfehérvár 225 000 000 Ft

Leírás

Kedves Érdeklődő, ezt az ingatlant látni és érezni kell élőben! Sem a kép, sem a videó nem tudja visszaadni azt a varázst amit ott érezni/ élvezni lehet szinte a Belváros közepén.
A BÉKE szigete a nagyvárosban!
Ha gondolkodik egy ilyen ingatlan megvásárlásán, ne habozzon hívjon!

H-004138. A Történelmi Belváros közelében, RÁC utcában, 196m2-es nappali + 3,5 szobás, egyedi kialakítású, különleges hangulatú családi ház eladó!

A Belváros egyik gyöngyszeme ez a Rác utcai Skanzen szomszédságában lévő, önálló, egyedi kialakítású, látszógerendás, üveg függőfolyosós családi ház, mely összesen 1751m2-es összközműves parkosított telken helyezkedik el.

Ingatlanbemutató video: https://youtu.be/GJBicYnEkAU

A lakóház 2000-ben épült Porotherm téglából. Építése, a tulajdonosok elvárása szerint történt korszerű anyagok felhasználásával. A minden oldalról bekerített telekterület 1751 m2 alapterületű.

A ház összközműves, hasznos alapterülete 196m2, elosztását tekintve a következő helyiségekből áll:
Földszint 119m2: előszoba, konyha-étkező, tágas világos nappali (47m2), egy hálószoba, spájz, fürdőszoba (kád), Wc, háztartási helyiség
Tetőtér:65m2 „Üveg Függőfolyosó”, 2 hálószoba, kis nappali, 1 kis szoba egy fürdőszoba, háztartási helyiség,

Fűtését és melegvíz ellátását gázkazán (cserélve 2023) biztosítja a földszinten padlófűtéssel, az emeleten radiátoron keresztül. Igazi ritkaságnak, kuriózumnak számít még a nappali és a télikert fölött húzódó „üveghíd” melyről beláthatjuk a nappalit, télikertet, de még a kertet is.
A nyílászárók modern új, egyedi kivitelezésűek, az ingatlan riasztóval ellátott. Az egész ház klimatizált. Az építkezés során különösen figyeltek arra, hogy az, utcafronti homlokzat is tájba illő kivitelezésű legyen.

A házhoz kapcsolódik egy nyári konyha (17m2), és a fedett terasz 18m2 alapterületű. Ezt követi a boltíves 12m2-es pince.
Ami a ház udvarát illeti, gondozott parkosított, hangulatos kert, csobogóval, kerti tóval. Számos örökzöld (fenyőfák, tiszafák, babérmeggy stb.) és többféle bokor, virág illetve fúrt kút található. Az öntöző rendszer és a tó, valamint a csobogó a kút vízével gazdaságosan üzemeltethető.

Csendes, családi házas övezet. A közelben belváros, iskola, óvoda, üzletek megtalálhatóak.
Tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető. Az ingatlan egyébiránt lakhatáson kívül, üdültetésre, vendégház üzemeltetésére is kiválóan ideális lehet.

Az ingatlan tehermentes, azonnal birtokba vehető!

Eladási irányár: 225 M Ft

Ha felkeltette érdeklődését, hívja irodánkat bizalommal, éljen ingyenes, személyre szabott hitelügyintézés szolgáltatásunkkal. Segítünk továbbá adásvételhez szükséges ügyvédi közreműködésben, energetikai tanúsítvány, valamint értékbecslés elkészítésében.

For English details please send us a message or an e-mail, thank you.

Családi ház részletei

Ár: 225 000 000 Ft
Méret: 196 négyzetméter
Azonosító: 11400103
Irodai azonosító: 370028
Cím: Belvárosban
Telek: 1751 négyzetméter
Ingatlan állapota: Átlagos
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Cirkó
Fűtés módja: Gáz
Komfort fokozat: Összkomfort
Kor: 21-50 éves
Szintek száma: 1 szint
Egész szobák: 4
Fél szobák: 1

Egyéb jellemzők

  • Csatorna
  • Garázs
  • Pince
  • Terasz

Térkép

Hasonló családi ház hirdetések

Eladó családi ház

Székesfehérvár

Itt az idő, hogy új házba költözzenek? Legyen csendes, de könnyen megközelíthető ...

Hasonló családi ház hirdetések

Eladó családi ház

Székesfehérvár

Itt az idő, hogy új házba költözzenek? Legyen csendes, de könnyen megközelíthető ...