Eladó családi ház Szomód 96 000 000 Ft

Leírás

Saját ház saját izlés szerint
Eladó KÉTGENERÁCIÓSRA ALAKÍTOTT CSALÁDI HÁZ - SZOMÓD


AZ INGATLAN:

Korábbi ingatlan bővítésével, 80%-os készültségi fokkal, a befejezéshez szükséges építőanyagokkal együtt, eladó Szomódon egy 240 nm-es földszint, emelet, tetőtér kialakítású TÉGLA építésű családi ház. A tulajdonos tervei szerint mindkét szinten (földszint-emelet) egy-egy amerikai konyhás nappali, plusz két szoba, fürdő, wc, 20 nm-es terasz kialakítással, valamint a tetőtér jelenleg egy légtér, melyben további helyiségek alakíthatóak ki. Mindkét szint külön megközelíthető, mellyel akár KÉT GENERÁCIÓ békés együtt élésére is kiválóan alkalmas. A külső lépcső kialakítása még nem történt meg. Az emeletről szép természetre nyíló kilátás tárul elénk.


A ház minőségi alapanyagokból épült, egy 872 nm-es körülkerített SÍK TELKEN helyezkedik el, egy csendes zsákutcában található. A fölszinten BETONFÖDÉM van, az emeleten pedig FAFÖDÉM. A felújítás során cserélték a TELJES VÍZ- ÉS VILLAMOSHÁLÓZAT is felújításra került. (3x25A) Cserélték a nyílászárókat is, ÚJ MŰANYAG 3 RÉTEGŰ, 0,7 légkamrás ablakokat szereltek be redőnnyel szúnyoghálóval ellátva. Az alagsorban kialakított kazánházban új vegyes tüzelésű kazán és puffer tartály biztosítja a meleget, a gázcsonk telken belül van. Az új lapradiátorok szintén a vételár részét képezik. Klíma előkészítése is megtörtént. A tetőn új cserepezést kapott.

A ház BEFEJEZÉSÉHEZ SZÜKSÉGES ALAPANYAGOK a helyszínen vannak és a VÉTELÁR RÉSZÉT képezik!!!

A KÖRNYÉK:

Szomód Tatától alig pár perc alatt megközelíthető. Dinamikusan fejlődő falusias környezet, jó közlekedési lehetőségek, jó infrastruktúra jellemzi.

Ingázóknak és otthonról dolgozóknak is remek lehetőség, viszonylag hamar megközelíthető az M1-es autópálya.

Kapcsolat és Érdeklődés: Amennyiben felkeltettük érdeklődését a DOT-ING INGATLAN által kínált lakás, vagy bármely más kínálatunkban található ingatlan, hívjon bármikor a megadott telefonszámon. Irodánk ingyenes és bankfüggetlen hitel- és CSOK ügyintézéssel biztosítja a vásárlást.

Irányár: 105 M Ft

Komárné Koszper Helga E-mail: komarne.koszper.helga@dot-ing.hu Telefonszám: +36 30 813 52 19

Amennyiben felkeltette érdeklődését ez az ingatlan, hívjon bizalommal a megtekintés miatt!

















- klíma előkészítés kialakítva

- a telken megtalálható különböző gyümölcsfa és bokor, ásott kút, valamint egy 2 gépkocsi számára alkalmas garázs, melynek átalakítása a jövőbeni tulajdonos feladata

- az
- beltéri ajtók megbeszélés tárgyai

Családi ház részletei

Ár: 96 000 000 Ft
Méret: 240 négyzetméter
Azonosító: 11342281
Irodai azonosító: 8110
Cím: Szomód
Erkély mérete: 40.00 négyzetméter
Telek: 872 négyzetméter
Ingatlan állapota: Felújított
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Kérdezzen rá a hirdetőtől »
Fűtés módja: Vegyes
Egész szobák: 6

Hasonló családi ház hirdetések

Eladó családi ház

Szomód

Szomód csendes zsákutcájában, kedves szomszédokkal körülvett, bővítés ...

Hasonló családi ház hirdetések

Eladó családi ház

Szomód

Szomód csendes zsákutcájában, kedves szomszédokkal körülvett, bővítés ...