Eladó családi ház Tápiószentmárton 25 000 000 Ft

Leírás

Tápiószentmárton központjában eladó 3 + fél szobás családi ház.
Az ingatlan elosztása kitűnő, minden szoba külön bejárattal rendelkezik.
A házba a fedett teraszon keresztül vezet a bejárat, mely egy hosszú előszobába torkollik. Innen nyílik balról 2 különbejáratú szoba és jobbról egy szoba. A bejárati ajtóval majdnem szemben van a konyha/étkező helyiség, melyből balra egy kamra nyílik, jobbra pedig a fürdőszoba és mosdó helyiség. A konyhából jobbra egy előszobán keresztül eljutunk a 4. szobába. Az előszoba végén pedig a kazánházat találjuk - mely a kertből is külön bejáraton megközelíthető.
Az otthon melegét vegyestüzelésű kazán adja.
A házban részlegesen ki lettek cserélve a villanvezetékek és 25 amperes villanyóra szolgáltatja az áramot. A melegvízt villanybojler biztosítja - mely 10 amperes éjszakai áramról működik.
A lakásban 5 éve ablakcserék történtek és álmennyezet került beépítésre.
A bejárati ajtónál lévő folyosórész és a jobb oldali szoba téglából épült, ennek a szigetelése tavaly megtörtént 5 cm-es nikecellel. A fürdőszobában 2 éve a vízcsövek cseréje is megtörtént.Az udvaron fúrt kút biztosítja a locsolást.
Minden a közelben található pár perces sétányira: orvosi rendelő, iskola, óvoda, vegyesbolt, kincsem bevásárló áruház, úszoda, büfé, zöldséges, húsbolt stb.Természeti látványosságként az Attila domb-ot ajánlom, mely közkedvelt pihenőhely minden korosztály számára. De nyáron gyógyvizes strand is üzemel és horgászati lehetőségként a Tőzeges tó gyönyörű környezete elvarázsolja a kirándulókat. A szomszédos településeken tanösvények is tarkítják a túristák bakancslistáját. 10 percre - Nagykátán - Thermál fürdő is üzemel - mely egész évben várja a pihenni vágyókat vagy Cegléden hasonló nagy fürdő és Aquapark (gyógyvizes strand) is vonzza a családokat.Közeledés: Volánbusszal Nagykáta és Cegléd között valamint vonattal a Bp. Keleti pu - Szolnok útvonalon!Az ingatlan nem hitelezhető! Készpénzes vevőt várunk!

Családi ház részletei

Ár: 25 000 000 Ft
Méret: 92 négyzetméter
Azonosító: 11368813
Irodai azonosító: HZ094409-4484742
Cím: 92 nm-es ház eladó Tápiószentmárton
Telek: 1384 négyzetméter
Ingatlan állapota: Átlagos
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Vegyes
Fűtés jellege: Egyedi
Kor: 50 évesnél régebbi
Szintek száma: Földszintes
Egész szobák: 4

Térkép

Hasonló családi ház hirdetések

Eladó családi ház

Tápiószentmárton

A CASANETWORK CEGLÉD eladásra kínálja a 174601658-as számú, Tápiószentmártonban ...

Hasonló családi ház hirdetések

Eladó családi ház

Tápiószentmárton

A CASANETWORK CEGLÉD eladásra kínálja a 174601658-as számú, Tápiószentmártonban ...