Eladó családi ház Tápiószőlős 14 000 000 Ft

Leírás

Tápiószőlős központjától 10 perces sétányira - végig lakott külterületen, rendezett/csendes szomszédok társaságában - eladó 2 szobás felújítás alatt álló családi ház.
Az ingaltan tehermentes, 1/1 tulajától a kifüggesztés (összesen 60 nap után) birtokba vehető!
1931 m2-es nagy kertjében szőlő és őszibarackfákat ültettek, valamint akár gazdálkodásra alkalmas területként (állattartás, növénytermesztésre is kiváló). A ház elosztása jó! Tágas előszobából nyílik balra az egyik szoba, majd továbbhaladva a konyhába érünk. Innen nyílik a másik szoba és a fürdő/mosdó helyiség is. Majd szemben pedig a fürdő/mosdó helyiségbe jutunk.
A vezetékes víz és a villany bevezetésre került, gáz a telken belül. Szennyvízakna 2 m3-es. Jelenleg új fali fűtőelemekkel történik az ingatlan fűtése. Kéményt kialakítottak - így kandalló vagy vegyestüzelésű kazán, kályha fűtés lehetséges.
A villanyhálózat 2 éve áthúzásra került, új rézvezetékek kerültek beépítésre, 32 amperes villanyóra került be és 10 amperes külön óra az éjszakai áram részére - a villanybojlernek!
Az előszoba/konyha/fürdőszobába a járólapok cseréje is megtörtént. Az egyik szobába laminált parketta került - másikba még a hajópadlós burkolat maradt. A teljes ház belső kifestése folyik még - a szobák ablakai és a belső ajtajai kicserélésre kerültek.
A tetőszerkezet (gerendák és lécek) 2/3 arányban kicserélésre kerültek. Új ereszcsatorna kerül fel. Az ingatlan felújítása 1 hónap alatt kész lesz - tehát birtokba adás/kulcsátadás napján már egy felújított ingatlanba költözhet.
Az ingatlan kifüggesztéses! NEm hitelezhető - készpénzes vevőt várunk!
A buszmegálló a háztól 5 perces kényelmes sétányira található, mely pár megállóra van az iskolától, óvodától, központtól (ABC, hivatal stb.).Közlekedés: volánbusszal a könyező településekre (Tápiószele, Cegléd, FArmos, Nagykáta stb - innen továbbhaladva pedig vonattal a Bp. Keleti pu - Szolnok között.

Családi ház részletei

Ár: 14 000 000 Ft
Méret: 49 négyzetméter
Azonosító: 11294872
Irodai azonosító: HZ063132-4486248
Cím: 49 nm-es ház eladó Tápiószőlős
Telek: 1931 négyzetméter
Ingatlan állapota: Átlagos
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Vegyes
Fűtés jellege: Villany
Fűtés módja: Villany
Kor: 50 évesnél régebbi
Szintek száma: Földszintes
Egész szobák: 2

Térkép

Hasonló családi ház hirdetések

Eladó családi ház

Tápiószőlős

Tápiószőlős külterületi részén eladó 3 épületből álló tanya, ...

Hasonló családi ház hirdetések

Eladó családi ház

Tápiószőlős

Tápiószőlős külterületi részén eladó 3 épületből álló tanya, ...