Eladó családi ház Tata 102 140 010 Ft

Leírás

ÚJÉPÍTÉSŰ OTTHONOK A VÁROS SZÍVÉBEN!!
Új építésű CSALÁDBARÁT sorházi lakások eladók Tata, belvároshoz közeli utcájában.
Több szempontból is ideális választás lehet, ez a Tata Somogyi Béla utcában épülő ÚJÉPÍTÉSŰ KERTKAPCSOLATOS PROJEKT, melyeket újszerű környezet, modern kivitelezés, és központi fekvés jellemez.
A lakópark otthonainak megálmodásakor egy olyan összetett megoldás született, amelyben az épület és a zöldterület együttese harmonikus környezetet alkot, mindezt pedig a város szívében.
A projekt Ideális lakhelyet kínál mindazok számára, aki szeretik a tágas napfényes tereket, s akik számára az otthon elképzelhetetlen egy kényelmes terasz, esetleg kis kertkapcsolat nélkül.
A belső kétszintes kitűnő otthonokhoz saját udvar is tartozik. Az alsó részen kialakított tágas közös élettér hivatott biztosítani a családi együttlétek helyszínét. A nappaliból egy térkövezett teraszra és majd a saját használatú kis” kertünkbe „juthatunk. A felső szintre kényelmes lépcső vezet. Itt a három hálószobát és egy tágas fürdőszobát találunk. A szobák jól rendezhetők, hiszen nem tetőtériek! Belmagasságuk minden esetben eléri a teljes méretet.
A 4 lakásos (2 egységből álló) társasházi lakások elosztása jól átgondolt, hozzáértő tervezői munka eredménye. Amit a legkorszerűbb gépészeti megoldások használatával, minőségi építőanyagok beépítésével fognak megvalósítani melyet a mai kor elvárásainak megfelelő megújuló energiafelhasználás fog jellemezni.
Mind ezekhez pedig társul, hogy a magas színvonalú kivitelezésről, megbízható, SZÁMOS REFERENCIÁVAL rendelkező Beruházó gondoskodik, mely többek között a Tatán megvalósult Levendulakert lakópark 72 sorházi lakását, a tavaly átadott 8 lakásos Komárom utcai projektet a Csever utcai 8db sorházakat a Bajcsy Zsilinszky utcában épült 6 lakásos társasházakat és az Új úton épülő 24 lakásos társasházakat és a Vasút utcában épülő4 lakásos társasházakat is építette.
A külső, tetszetős megjelenését a beruházó biztosítja, a belső enteriőr kialakítását természetesen már közösen alakítja ki Ön és családja a kivitelezővel.
A lakóparkban 2 felszíni garázs és 2 kocsi beálló kerül kialakításra, amely 4 gépkocsi biztonságos parkolására lesz alkalmas.
A sorházi lakások 2025 nyári MŰSZAKI ÁTADÁSSAL köthetők le.
B1 lakás :87.24 nm, 33 nm saját, kizárólagos kertkapcsolattal. Ára:94,350,060Ft
B2 lakás:91.77nm,144nm saját, kizárólagos kertkapcsolattal. Ára: 102,140,010Ft
1. garázs tárolóval: 7,937,500Ft
2. garázs tárolóval: 7,937,500Ft
Tároló: 2,794,000Ft
Műszaki paraméterek:
• Az épület tartószerkezeti rendszere:
Az épület sávalapos, 30cm Leier/Porotherm HT téglafalak vagy ezzel megegyező hőtechnikájú pórusbeton elemek EPS szigeteléssel
A vízszintes és függőleges talajnedvesség elleni szigetelés 1 rtg modifikált bitumenes vastag lemez, valamint az aljzatban 15 cm vtg lépésálló hőszigetelés kerül elhelyezésre.
A lakáselválasztó falak hanggátló téglafalak.
• Válaszfalak:
10 cm gipszkarton falak kőzetgyapot szigeteléssel glettelve, fehér színnel festve.
• Födémek:
Az emeleten függesztett födém készül, melynek egy részét (a „B” épületben) - amennyiben a vevő ezt igényli – külön díjért járhatóvá tudjuk tenni. A födémre 30cm hőszigetelés kerül.
• Nyílászárók:
Kívül antracit, belül fehér színű, színtartó, ütésálló, hőhídmentes, műanyag, 3 rétegű hőszigetelt üvegezésű külső nyílászárók. Kívül antracit, belül fehér műanyag vagy fém bejárati ajtók, biztonsági zárral.


A belső nyílászárók a szerkezethez igazított tokkal készülő, CPL Plus ajtók.
• Közműellátás megoldása:
Az társasház hálózati vízzel és villanyárammal lesz ellátva. Gyengeáramú (internet, TV) kábelt is kiépítünk telken belül minden lakáshoz. A szennyvizet közcsatornákba vezetjük, az esővíz elvezetése pedig a telken belül kerül elszikkasztásra. Gázcsatlakozást nem kívánunk létesíteni.

• Vízellátás:
A hálózati víz a társasház főmérőjétől külön almérőkön át jut el minden lakásba.

• Fűtés, klíma és melegvíz ellátás:
Levegő-víz üzemű Mitsubishi (vagy ezzel azonos minőségű) hőszivattyú + melegvíztároló látja majd el a lakások fűtését padlófűtésen keresztül. A melegvíz előállításáért is a hőszivattyú felel, amely a központi melegvíztárolóban tárolja a felmelegített használati melegvizet.

• Villamos energiaellátás:
Az épületek a területen meglévő kisfeszültségű̋, közcélú elosztóhálózatra csatlakoznak lakásonként 3X16A teljesítményű mérőórákkal, a hőszivattyú pedig közösségi H-tarifás óráról fog működni lakásonkénti hőmennyiség mérőkkel mérve. A villanyszerelés a falszerkezetben rejtve, védőcsövezve készül az érvényben lévő előírásoknak megfelelően. Az elektromos szerelvények LEGRAND NILOÉ (fehér) kapcsolócsalád vagy ezzel műszakilag megegyező kapcsolócsaládok lesznek.
• A lakásokhoz 16m2-es teraszokat építünk szürke térkőből, zúzalékkő ágyazatba fektetve. A vételár tartalmazza az utcára építendő automata kaput, a közös kocsibehajtók burkolatát és a járdákat.

• Garázsok, gépkocsibeállók:
Az ingatlanon belül 2 db garázs hozzátartozó tárolóval, 1 db külön tároló, és 2 db kültéri parkoló kerül kialakításra. A garázskapuk antracit színű műanyag, hőszigetelt garázskaput. A garázsok simított beton aljzattal, a kültéri parkolók szürke térkőburkolattal épülnek.

Amennyiben ön is úgy gondolja, hogy szeretné eme újépítésű, környezetbarát és energiatakarékos lakás minden szépségét, és kényelmét élvezni, akkor válasszon egyet és hívjon a részletekért!
A projekthez akár lakásvásárlási hitel és CSOKPLUSZ HITEL is igényelhető,
A CSOKPLUSZ HITEL igénylése esetén + 5%-os ÁFA vissza igénylés!!
is igényelhető melynek ingyenes, teljeskörű ügyintézés részleteivel is hívjon bizalommal.

Megtekintés kizárólag irodánkkal:
Időpont egyeztetés:
Szabó Szilvia
Tel.:06 70 367 76 36

Családi ház részletei

Ár: 102 140 010 Ft
Méret: 92 négyzetméter
Azonosító: 11383310
Irodai azonosító: 8327
Cím: Tata
Telek: 144 négyzetméter
Ingatlan állapota: Átlagos
Jelleg: sorház
Építőanyag: Kérdezzen rá a hirdetőtől »
Fűtés jellege: Egyéb
Kor: Új építésű
Egész szobák: 4

Hasonló családi ház hirdetések

Eladó családi ház

Tata

Egy mesés, újszerű MEDITERRÁN OTTHON várja Önt TATA KERTVÁROSÁBAN, ...

Eladó családi ház

Tata

Eladó Tatán egy 4+ fél szobás ikerház. Az ingatlan, Tata legújabb lakóparkjában ...

Eladó családi ház

Tata

Költözzön megújuló energiával fenntartható új CSALÁDI HÁZBA a közkedvelt ...

Eladó családi ház

Tata

Minőségi élet, exkluzív környezetben, újszerű álomszép otthonban, ...

Hasonló családi ház hirdetések

Eladó családi ház

Tata

Egy mesés, újszerű MEDITERRÁN OTTHON várja Önt TATA KERTVÁROSÁBAN, ...

Eladó családi ház

Tata

Eladó Tatán egy 4+ fél szobás ikerház. Az ingatlan, Tata legújabb lakóparkjában ...

Eladó családi ház

Tata

Költözzön megújuló energiával fenntartható új CSALÁDI HÁZBA a közkedvelt ...

Eladó családi ház

Tata

Minőségi élet, exkluzív környezetben, újszerű álomszép otthonban, ...