Eladó családi ház Tata 299 000 000 Ft

Leírás

Kizárólag a Feel-Ing kínálatából kínáljuk megvételre Tata egyik gyöngyszemében épült családi házat, ahol a város elbűvölő hangulata találkozik a modern luxussal!
Elhelyezkedése kiváló gyermekes családok számára, vagy csak a kényelmet, csendet és természetet kedvelők számára egyaránt.
A városközpont kerékpárral is kényelmesen megközelíthető akár a tóparton, vagy a kiváló minőségű kerékpárúton egyaránt, mely Tatabánya irányába is fantasztikus környezetben került kialakításra!
A 2 éve épült 206 nm-es családi ház, terasszal, medencével, jacuzzival, dupla garázzsal nem csupán otthont, hanem életstílust is kínál.
Az ingatlan kifejezetten a luxus és kényelem jegyében született. Az épület tiszta vonalai és prémium minőségű anyagok felhasználása egyaránt az exkluzivitást tükrözi. Tágas, napfényes belső terek és minőségi burkolatok, szaniterek jellemzik.
Otthon melegét energiatakarékos hőszivattyús rendszerről padlófűtés biztosítja, radiátorokkal kiegészítve, fürdőszobákban törölközőszárítós radiátorokkal, melyek energiaellátásáról a déli fekvésű tetőn kiépített napelemrendszer gondoskodik.
A nappaliban a kellemes hőérzetről egy hűtő-fűtő Lg klíma is gondoskodik.
Ennek köszönhetően rezsiköltsége rendkívül alacsony!
Nyugati tájolású, 57nm-es, napfényes nappalija tökéletes helyszínt nyújt baráti- családi összejövetelek helyszínének, melyek élvezetét fokozni a kerthelyiségben kialakított 10m*4m-es hőszivattyús fűtésrendszerű medence és a Monaco Spa típusú 6 személyes jacuzzi nyújtotta örömeivel tudják!
A 2db. hálószobát is modernitás és kényelem jellemzi, melyek master bedroom stílusban kerültek kialakításra, saját fürdőszobával, toalettel, gardróbhelyiségekkel.
A tágas közlekedőből egy praktikus mosókonyha nyílik, ahol piszkos dolgait úgy tisztíthatja, hogy a ház tökéletes harmóniáját és rendjét ezzel ne sértse meg.
A 43nm-es, fűtött, elektromos ajtóval felszerelt garázs egyaránt biztosít biztonságos parkolási lehetőséget akár 2 autó számára is, valamint praktikus tárolási lehetőségeket rejt magában. Innen nyílik a gépház, valamint az előszobába közvetlen bejárás is biztosított.
Vételár részét képezi a képeken látható teljes prémium minőségű, újszerű bútorzat és gépesítés egyaránt!
Csodálja meg ezt az exkluzív ingatlant, amely a város egyik legszebb zöldövezeti részén található!
Irodánkban pénzügyi tanácsadással, kedvezményes ügyvédi háttérrel, jogi tanácsadással, energetikai tanúsítvány készítésével állunk szíves rendelkezésére!

Családi ház részletei

Ár: 299 000 000 Ft
Méret: 206 négyzetméter
Azonosító: 11321224
Erkély mérete: 19.00 négyzetméter
Telek: 1265 négyzetméter
Ingatlan állapota: Kitűnő
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Egyéb
Fűtés módja: Hőszivattyú
Komfort fokozat: Összkomfort
Szintek száma: Földszintes
Bútorozott: Nem bútorozott
Egész szobák: 3

Egyéb jellemzők

  • Csatorna
  • Pince