Eladó családi ház Tatabánya 259 000 000 Ft

Leírás

ELADÓ családi ház egy csodás panorámás birtokon luxus körülményekkel!Az új vevőnek elég csak a bőröndjét hozni, hisz a bútorok is maradnak!
A Lux Home Ingatlaniroda Tatabánya kínálatából 182500696 számon eladó Tatabánya, családi ház jellemzői:
- 2 külön bejáratú, egymástól független tégla építésű ingatlan található ezen a 2017-ben épült, örök panorámás birtokon,  
- telekterülete 2300 m2, ahol egy külön bejáratú 51 nm2-es ( 1 szoba + nappali konyha +fürdő-Wc) és egy 116 m2 -es 3 szoba+ fürdőszoba, nappali -konyha- étkező , ahol a hálószobához külön gardrób szoba , saját fürdőszoba és egy 2 személyes infra szauna tartozik. - a ház első részében egy 51 m2 -es dupla garázs található, ahol egy zuhanyzó és külön wc lett kialakítva. Ezen a szinten kapott a helyet a házak gépészeti rendszere. Innen tudjuk megközelíteni a 27 m2 -es száraz boros pincét ami kisméretű téglából épült és a ház ékköve lett ! Szellőztetése megoldott! Víz, villany bevezetve! - továbbá a dupla garázs mellett egy 1 beállásos garázs is található.- Mindkét ingatlan minőségi anyagokból épült,  minőségi szaniterekkel, ahol a beépített wc tartályokhoz belső rendszerű érzékelős szagelszívók lettek felszerelve
- hőszivattyú segítségével mennyezeti hűtés és padló fűtés is használható- 5.2 KW -os 3 fázisú napelem, energiaellátás 3* 32 A ( H tarifás )- 20 cm -es grafitos reflex homlokzati szigetelés- 30 -as Porotherm tégla-30 cm -es cellulóz fújt födém szigetelés-A parkosított kert vakondhálóval és öntözőrendszerrel felszerelt , ahol egy 52 m mély kút is található, melynek hozama óránként 1,5-2 m3 ! ( bevezetve az épületbe, mosókonyhába és wc -re )- a teljes kényelmet biztosítja a kertben található 6 személyes jakuzzi, mely egy 2 oldalról zárt fa szerkezetű tető alatt kapott helyet.- a kertben egy kinti konyha is ki lett építve ( téglából ), mely árammal felszerelt, főzésre, baráti összejövetelekre kiválóan alkalmas.Rengeteg szépség és apró de fontos dolog fellelhető még ebben a csodás paradicsomban! Ezt nem lehet leírni, ezt látni kell! Szinte okos otthon, minimális rezsi költségekkel!

Amennyiben a Lux Home Ingatlaniroda Tatabánya által kínált hirdetés felkeltette az érdeklődésed, keress bizalommal! Kollégáim díjmentes és bankfüggetlen hitelügyintézéssel állnak rendelkezésedre.
Lux Home - Számolj velünk

Családi ház részletei

Ár: 259 000 000 Ft
Méret: 214 négyzetméter
Azonosító: 11335580
Irodai azonosító: 182500696
Telek: 2300 négyzetméter
Ingatlan állapota: Kitűnő
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Tégla
Komfort fokozat: Dupla komfort
Bútorozott: Részben bútorozott
Egész szobák: 6

Hasonló családi ház hirdetések

Eladó családi ház

Tatabánya

Tatabánya központjához közel, mégis kertvárosias, prémium övezetben ...

Eladó családi ház

Tatabánya

Mert a hely az, ami számít…. AZONNAL KÖLTÖZHETŐ, ÚJÉPÍTÉSŰ MINIMÁL ...

Hasonló családi ház hirdetések

Eladó családi ház

Tatabánya

Tatabánya központjához közel, mégis kertvárosias, prémium övezetben ...

Eladó családi ház

Tatabánya

Mert a hely az, ami számít…. AZONNAL KÖLTÖZHETŐ, ÚJÉPÍTÉSŰ MINIMÁL ...