Eladó családi ház Tiszaalpár 29 900 000 Ft

Leírás

TRADICIONÁLIS FAGERENDÁS VÀLYOGHÁZ AZ ALPÀRI HOLT-TISZÁNÁLA Bács Kiskun megyei Tiszaalpàron,az alföldi régióban kínálunk eladásra több,mint 100 éves felújított vályogházat. Tiszaalpàr ősi település,Árpád kori vàrosrèszek rekonstrukciója látható a Skanzenban.A Földvári tanösvèny bronzkori földvár történetét és a bronzkori emberek életmódját ismerteti meg.A környéken számos további kirándulóhely,fürdőhely található. A csendes kis utcában, a település szélén ,582 m2-es saroktelken található ez a két épületből álló ingatlan.A telek három bejárattal is rendelkezik. A főépület 75 m2 ,konyhából,étkezőből,két szobából,fürdőszobából áll,természetesen az elmaradhatatlan tornáccal. A 2018-as felújítása során megtörtént a fűtés korszerűsítése (kondenzációs kazán,fűtőtestek felszerelése,kémények felújítása). Az ingatlant eredeti hajópadló és fagerendás mennyezet varázsolja mesebeli házikóvá.A nappalit tapasztott kemence díszíti.A tornácos melléképület 45 m2 ,jelenleg egy nagy légtérből áll,így belső kialakítàsa az új tulajdonos igényei szerint történhet. Ebben a hàzrèszben konvektoros fűtőtest van felszerelve. A két épület miatt két generáció számára is tökéletes választás lehet ez az ingatlan.A kertet fügefa,eperfa,szilvafa,sárgabarackfa, rózsabokor,szőlő lugas,mocsári hibiszkusz díszíti.A KÉPEKEN LÁTHATÓ TELJES BÚTORZAT,GÉPESÍTÉSSEL AZ ÁR RÈSZÉT KÉPEZI!A közelben számos gyógyfürdő található (Tősfürdő-Lakitelek, Gabriella Gyógy,és Strandfürdő,Kerekdombi Termálfürdő-Tiszakécske, Róna Kincse Gyógyfürdő-Kiskunfélegyháza, Cserkeszőlő Fürdő és Gyógyászati Központ -Cserkeszőlő).Irányár: 100 000 EUR!

29900000 Ft
Kis Virág vagyok, az Dobó István körúti iroda Prime értékesítője és örökös tagja.

Minden nap örömmel lépek be az irodába, hogy szakmai felkészültségemmel, szorgalmammal és a munkámhoz elengedhetetlenül szükséges empátiával álljak Ügyfeleim rendelkezésére.
Az ő elégedettségük generálja szolgáltatásomba vetett hitemet és örömömet, amelynek eredményeképpen több száz sikeres ügyletet zártam, Kecskemét, Budapest és a Balaton térségében. Vallom, hogy az elégedett Ügyfél a legjobb referencia és így nem az ingatlanok közvetítője, hanem a benne lakó személyek, a piacon kereső emberek Ingatlanosa lehetek!

Referencia szám: HZ064321-NOK

Családi ház részletei

Ár: 29 900 000 Ft
Méret: 120 négyzetméter
Azonosító: 11324601
Irodai azonosító: HZ064321-4539324
Telek: 582 négyzetméter
Ingatlan állapota: Átlagos
Jelleg: családi ház
Építőanyag: Vályog
Fűtés jellege: Cirkó
Fűtés módja: Gáz
Kor: 50 évesnél régebbi
Szintek száma: Földszintes
Egész szobák: 3

Térkép

Hasonló családi ház hirdetések

Eladó családi ház

Tiszaalpár

KIZÁRÓLAG A DUNA HOUSE KÍNÁLATÁBAN! Eladó egy napfényes, 1990-ben épült, ...

Eladó családi ház

Tiszaalpár

Eladó ez a felújítások óta még nem lakott, 69 m2 hasznos lakóterű, ...

Hasonló családi ház hirdetések

Eladó családi ház

Tiszaalpár

KIZÁRÓLAG A DUNA HOUSE KÍNÁLATÁBAN! Eladó egy napfényes, 1990-ben épült, ...

Eladó családi ház

Tiszaalpár

Eladó ez a felújítások óta még nem lakott, 69 m2 hasznos lakóterű, ...